A mostohaanyám terhességi gyógyszert szed. Ez mit jelent?
Sziasztok! Édesapám élettársának (39 éves) a konyhájában találtam egy ilyen kiegészítő gyógyszert, amit a fogantatás előtt szednek a nők.
Namármost… Értem hogy mire való a gyógyszer, és hogy mikor szednek ilyet a nők, de világosítsatok fel kérlek:
Ez ilyen végleges? Úgy értem, ha egy nő elkezd ilyet szedni, akkor az már el van döntve hogy próbálkozni szeretnének gyerekkel?
Ez inkább egy pszichológiai kérdés, de ilyenkor a nők általában már megbeszélték a párjukkal hogy próbálkozzanak, vagy hogyan működik ez?
Édesapám 48 éves, ilyen életkorban már kevesebb az esély, ha jól tudom.
Köszönöm a segítséget, még nem voltam ilyen élethelyzetben és ez meglepett, mert apám tudtommal nem akar gyereket.
17/F

Nyilván oka van, ha olyat szed.. inkább a 39 èv a nőnél gond termékenysègi szempontból, nem a 48 a férfinél.
Mit szed?

3
Gratulálok!
Nem is úgy értettem, hogy törvényszerűen gond a mostohaanyja kora, csak arra reagáltam, hogy a kérdező az apja életkorát említi..

5-bek igaza van
Persze semmi beleszólása nincs, de az életéte hatással lenne, köze ilyenformán van hozzá.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!