18 év alatt nőgyógyász?
Figyelt kérdés
Pozitív tesztem lett. 17 éves vagyok. Nem szeretném még elmondani szülőknek nagyon, de ha most muszáj megteszem. Nőgyógyászhoz szülő nélkül lehet menni? Inkább akkor és úgy mondanám el, ha már orvos által biztos.2021. dec. 30. 09:40
11/13 anonim válasza:
Csak azt áruld el és nem bántásból, de hogy fordulhat ez elő a mai világban? Gumióvszer el jó minőségűek. Ha elfelejted vagy kiszakad ott az esemény utáni. Akkor ezt mégis hogy? A mai világban nem nehéz hozzájutni ezekhez. Komolyan kérdezem, mert a fiamat meg akarom ettől kímélni meg nyilván a barátnőjét is. Adjak neki több pénzt gumira? Vegyem meg én? Vagy?
12/13 anonim válasza:
Sokszor az a gáz ha a srác óvszer nélkül akar aktust kezdemènyezni a lány meg annyira szereti, hogy bele megy és már meg is van a baj.
Ez hogy óvszert vennèl neki nem rossz ötlet csak használja is!
13/13 anonim válasza:
12 reménykedjünk benne ha van, legalább használják. Én mindenesetre beleverem a fiam fejébe hogy nem
Olyan mókás 18 évesen egyetem helyett munkát vallalni és gyereket eltartani. Hátha hat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!