Veletek előfordul, hogy meghúzzátok a hasatokat?
Figyelt kérdés
Az előbb az ágyon fekve levettem az éjjeli szekrényről a kézkrémet, de amikor raktam vissza, fekve, hátranyúlva, hirtelen az éreztem, hogy meghúztam a hasamat. Pár másodpercig tartott az egész, de kicsit megijedtem. Semmi különöset nem csináltam, általában akkor érzek ilyet, ha reggel felébredek és nyújtózkodom. Mára odafigyelek a nyújtozkodással is, persze az elején ösztönösen történt, ez ugye egy ébredés utáni reakció. Ilyesmi miatt nem lehet baja a picinek, ugye? Tudom, valószínűleg fóbiásnak gondoltok, de már többször elvetéltem, nem ilyesmi miatt, de viszont pont ezért sok mindentől tartok. Negatív tapasztalatok nélkül valószínűleg nem agyalnék ilyesmiket.2021. dec. 29. 15:30
1/7 anonim válasza:
Előfordul, nem lesz baja a babának ennyitől.
Harmadik babával vagyok várandós 22 hetes terhes vagyok es gyakran előfordul hogy ahogy teszem veszem a nagyokat Hogy 1 másodpercre belenyilal.
Én már túl vagyok azon h ilyenen aggódjak, nem lesz baja
2/7 anonim válasza:
Nem. Ez a húzódó érzés a szalagok nyúlása, teljesen természetes. Nyugodtan nyújtózkodhatsz, ettől se a babádnak se neked semmi bajotok nem lesz :)
3/7 anonim válasza:
Nem tudom, hogy ezt mi okozza, de én is gyakran érzek ilyesmit, amióta babát várok. Én ugyanúgy csinálok mindent, mint eddig, de jól van a baba, már 13 hetes terhes vagyok. De szerintem ez olyan csip csup dolog, ami neked kellemetlen csak, rá semmilyen hatással nincs. Kedvedre nyújtózkodhatsz, ettől biztos nem fogsz elvetélni. :) Nagyon durván meg kell terhelni magad ahhoz, hogy az a baba halálát okozza. Anyukámnak sajnos 6 terhessége alatt is nagyon kemény fizikai munkát kellett végeznie az elejétől a végéig, volt, hogy olyan rosszul volt, hogy elájult tőle. De nem volt vetélése minden gyereke időben, egészségesen született. Persze attól még vigyázz magadra ahogy tudsz, csak tudd, hogy erős kis teremtések ezek a pocakbabák. :)
4/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! 😊❤️ Csak kicsit megijedtem, főleg, mert tényleg semmi extra nem történt, csak hátranyúltam. Ma vagyok 12+4 hetes egyenként. A hátamban is szokott ilyen becsípődő érzés lenni, pedig csak sétálok, vagy felállok éppen. Gondolom az is normális.
2021. dec. 29. 16:01
5/7 A kérdező kommentje:
*egyébként
2021. dec. 29. 16:01
6/7 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen becsípődés, de csak egy hétig tartott. Az ilyen apró, normális mozdulatoktól előjövő furcsa érzések teljesen normálisak, ha nagyon fáj vagy nem múlik, csak az probléma. Később gondolom, ha nagy lesz a pocink, akkor még több ilyen furcsa érzés, fájdalom fog előjönni, úgyhogy jobb rákészülni ezekre. :D
7/7 anonim válasza:
Mind természetes és normális. Nem árt a babának, de ez a terhességel jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!