Előfordul ilyen?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

ez egy lehet fura/ felháborító kérdés lehet valaki számára. Előre is bocsánat.

Létezik olyan, hogy a 12. hét után elhal a terhesség a pocakban és SEMMI tünete nincs?

Igen..azért kérdezem, mert aggódom, mert első baba és én ilyen vagyok :)

2021. dec. 6. 19:01
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem igen, lehetséges, hogy nincsen tünete, de nem hinném, hogy ez gyakori lenne.
2021. dec. 6. 19:03
 2/9 anonim ***** válasza:
83%
igen, előfordulhat.
2021. dec. 6. 19:18
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, sajnos megeshet.
2021. dec. 6. 19:33
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen előfordulhat, hogy rövidtávon nincs tünete, de egy idő után érzékeli a szervezet, és jelez hogy valami nincs rendben.
2021. dec. 6. 19:41
 5/9 A kérdező kommentje:
És honnan tudhatom a vizsgálat előtt hogy minden rendben? Ha még nincs mozgás :)
2021. dec. 6. 19:47
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy gondolom ne parázz rá erre, mert a stressz nem tesz jót. Értem, hogy első baba, de ha állandóan ezen pörögsz az probléma. Sajnos még 30+ héten is vagy akár később is elmehet a baba. Még ha nagyon kicsi is rá az esély. Nem jó ha a mi lesz ha mondatokat hajtogatod magadba. Keress valami elfoglaltságok amikor ez az érzés elkap, hogy valami baj van és próbáld magad lekötni.
2021. dec. 6. 19:54
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Sehonnan.

Szívhangfigyelő esetleg.

2021. dec. 6. 19:55
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Szívhangfigyelőt érdemes beszerezned,ha nyugtalan vagy. Ritkán, de előfordul tünet nélküli vetélés, magzat elhalás. Gyakori az az, amikor tünetekkel jár baba elhalása. te babáddal nem lesz baj élni fog, nyugodj meg.
2021. dec. 7. 10:51
 9/9 anonim ***** válasza:
Sehonnan nem tudhatod. Az ultrahangok sem 10000 %-osak. Nyilván az elhalt terhességet meg tudják állapítani, de az hogy teljesen egészséges-e a gyerek csak szülés után lesz biztos, mert még szülés alatt is sérülhet. Sajnálom hogy ilyen parázós vagy, de ez a való világ.
2021. dec. 8. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!