34. hét után még előfordul, hogy befordul a baba?
Figyelt kérdés
Első baba, így fogalmam sincs mire számítsak, csak a védőnő és a doki is ijeszteget..2021. okt. 13. 11:26
2/8 anonim válasza:
Simán befordulhat, de ha mégse, akkor legfeljebb császár lesz. Ne "ijesztgessenek", világosítsanak föl. Javaslom, hogy töltsd le a Császárvonal appot, hogy lélekben fel tudj készülni minden eshetőségre!
3/8 anonim válasza:
Nekem 30. héten fordult be,majd ki (elég kellemetlen volt), 36. héten mondták,hogy be van fordulva...azt meg se éreztem,hogy újra befordult. Úgy is maradt..40+4-re érkezett.
4/8 anonim válasza:
még a szülésnapján is befordulhat,hogy nem is érzed
5/8 anonim válasza:
Nekem 34. Héten még faros volt, következő vizsgálatnál már tökéletes pozícióban. Észre sem vettem, hogy megfordult, pedig ijesztgettek, hogy már nem lesz helye. Nyugi még van idő, de próbálj meg nem aggódni ezen, mert akkor sem történik tragédia ha nem fordul be.
6/8 anonim válasza:
Jómagam a születésem előtt három nappal fordultam be, szóval simán. Az én anyámat is ijesztgették, totál feleslegesen. (Mondjuk neki harmadik terhesség volt, nem igazán hatotta meg a duma.)
7/8 anonim válasza:
Simán lehet. Viszont én most hallottam először, hogy néhány fogással csinálnak is beforgatást, ha magától nem úgy akar alakulni. Érdekes felvetés, de érdemes lehet utánaolvasni, akit érint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!