Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az iker terhesség esélyeit...

Az iker terhesség esélyeit hogy lehet növelni?

Figyelt kérdés

2021. dec. 25. 15:55
 1/9 anonim ***** válasza:
19%

Jajj mit fogsz te itt kapni... mert az ikerterhesség vEsZéLyEs!!!4! :)

Amúgy a peteérés serkentésével. Vannak rá vényköteles gyógyszerek pl Clostilbegyt

2021. dec. 25. 16:08
 2/9 A kérdező kommentje:
Valahogy sejtettem hogy ilyen válaszokat fogok kapni xd
2021. dec. 25. 16:27
 3/9 anonim ***** válasza:
81%
Magadtól? Sehogy. Az egypetéjű iker az a vakszerencse, hogy kettéválik a megtermékenyülés után a sejt vagy nem. A kétpetéjű más, oda ugye 2 petesejt kell, azt se tudod magadtól befolyásolni. Akik hormont kapnak azoknál kicsit gyakrabban előfordul, hogy 2 érik meg és lökődik ki, nekem a closti-t amikor felírta a doki monda is, hogy előfordulhat, hogy nem egy hanem kettő petesejt érik meg (nekem egyáltalán nem volt, emiatt kaptam), nekem mind a két closti-s hónapban csak 1 lett.
2021. dec. 25. 16:45
 4/9 anonim ***** válasza:
12%
Nem lehet növelni, mert szerencse kell hozzá. sokan a gyógyszereknek tudják be, az ikreket.
2021. dec. 25. 16:54
 5/9 anonim ***** válasza:
77%

Ikreket akarsz nevelni? Arra meg képtelen vagy h a keresőbe beírd?

Jó pár kérdés volt a témában.

Természetes úton sehogy!

Jah és h tudd, az ikres életben a terhesség a legkönnyebb 😉

2021. dec. 25. 18:34
 6/9 anonim ***** válasza:
20%

Ha a családban voltak ikertestvérek, akkor nagyobb az esély meg talán ha baba előtti vitamint szedsz akkor tudod növelni az esélyt. (Amúgy én is ikreket szeretnék, terhes vagyok csak még nem volt ultrahang)

27N

2021. dec. 25. 21:46
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Lombikkal például, nekem úgy sikerült, de még így is kicsi volt az esélye. Mondjuk nálunk a férjemnek is van ikertestvére meg az anyukája testvérei között is volt ikerpár. Egyébként az első 3 hónap volt gáz, utána egyre könnyebb lett, legalábbis bele lehet jönni.
2021. dec. 25. 22:17
 8/9 anonim ***** válasza:
85%
Kérdezd Rúzsa Magdit!
2021. dec. 25. 23:24
 9/9 anonim ***** válasza:
87%
Lombik, peteeres serkentő gyógyszer, imádkozz 😂
2021. dec. 26. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!