Missed ab utan milyen eselyeim vannak 30 evesen? Lehet a kovetkezo terhesseg veszelyeztetett, ha volt vetelesem?
Nem minden orvos vesz veszélyeztett terhesnek automatikusan 1 vetélés után.
Igazából nem nagyobb így az esélyed, hogy a következő is vetélés lesz. Nagyon gyakori dolog ez sajnos, sok nőnél előfordul. Nekem is vetéléssel végződött az első terhességem, azóta a 2. babát várom.
Koszonom, es gratulalok nektek!
En barmit megtettem volna, hogy egeszseges legyen a magzat, nem tudom, mit kellett volna maskepp csinaljak, hogy ne menjen el. A kovetkezonel jobban szeretnek vigyazni, de igazabol nem tudom, mire figyeljek.
Semmire, erről nem tehetsz, ne magadban keresd a hibát. Tudom, szar ez, de a természet szelektál, valószínűleg nem volt egészséges. Nekem is így végződött az első terhességem, én 26 éves voltam akkor. Utána gond nélkül kihordtam a lányomat, most pedig a 30. hétben vagyok a fiammal. Semmit nem csináltam másképp, sokat aggódtam mindkétszer az első trimeszterben, de nem volt semmi gond.
Amúgy engem így automatikusan magas rizikójúnak soroltak be, de ez nem számított semmit, ugyanúgy jöhettem-mehettem, dolgozhattam, nem kellett otthon lennem és feküdnöm meg ilyenek. Csak a papírra volt ez írva.
Jók az esélyeid és várni sem kell, ettől veszélyeztetett sem leszel.
Nekem is mondta a doki, hogy műtét után 1 vérzést várjunk meg, utána lehet próbálkozni.
Rögtön meg is fogantam, normális terhesség volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!