Tapasztalat?Miben volt más a Pms tünet a terhes tünettől?
Sok oldalon olvasható, hogy teljesen ugyan az mind a kettő.
Aki volt már terhes, tudnátok írni pár dolgot ami egyezett vagy ami mégis eltért?
Elsőnél volt mellfájdalom, addig soha.
Másodiknál semmilyen tünet nem jelentkezett pluszba.
Én mindig elkezdek enyhén görcsölni 3-4 nappal azelőtt, hogy megjönne. Először az volt gyanús, hogy görcsölgettem, de valahogy nem úgy és nem is ott, ahol szoktam. Nem volt olyan mély érzés, inkább csak felszínes görcsberándulások. Kb. ennyiben vettem észre mást. Nekem amúgyis feszülnek ilyenkor a melleim, letargikus a hangulatom, antiszocc leszek stb. Ez mind megvolt.
Az első által megfogalmazott görcsszerűségek már a pozitív teszt után jelentkeztek nálam inkább.
Elsonel semmi az eg vilagon, pedig muszaj voltam tesztelni neha, mert 3 havonta jott meg kb. Miutan eros pozi lett a teszt utana jott a gorcsoles, es ennyi is volt.
A masodiknal ugyancsak nem tudtam mikorra kene megjonnie, de egyik este iszonyu szedules kapott el. Ugy mint meg soha. Rettenetesen megijedtem, pedig parom meg mondta is, hogy siman lehet h terhes vagyok. En meg, hogy aaaaa dehogy, pont most.. 2,5 eve próbálkoztunk akkor mar. Na aztan pozi lett a teszt ra 2 napra :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!