Aki terhességi cukros az általában túlsúlyos is? Vagy nincs összefüggés?
mert azt tudom, hogy a nem terhességi és nem is veleszületett cukrosoknál sok a túlsúlyos, de nem tudom, hogy ez a terhesekre is igaz-e.
engem még nem vizsgáltak ki, de annyit tudok, hogy terhesség előtt tökéletesek voltak az értékeim. (nem sokkal előtte nézték)
A túlsúlyosaknál nagyobb a valószínüség a terhességi cukorra.
Az hogy tökéletes eredményed volt a terhesség elött semmit nem jelent.
a terhességi cukornál nem a cukor szintedet nézik hanem egy óra alatt egy x mennyiségü cukrot képes e lebontani a szervezeted.
amit tehetsz hogy már most vissza fogod magad, és kevés cukor, szénhidrát.
Mivel ez a betegseg az etkezesi szokasok, es az idegallapot a kivaltoja, igy nem feltetlenul tarsul hozza a tulsuly,
attol fugg, hogy mi a kivalto ok!
Szia!
2 cukros terhességem volt, átlagos testalkatú vagyok, terhességek alatt alig híztam.
A cukor ellenőrzéseken szinte csak vékony kismamák voltak, eleinte meg is voltam döbbenve. Valahogy az emberek ezt a 2 dolgot összekapcsolják, pedig a 3 féle diabetes közül csak az egyikre jellemző a túlsúly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!