Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Császár után kb mennyivel...

Császár után kb mennyivel tudok munkába állni ismét? Gyógymasszőr vagyok.

Figyelt kérdés
Maganvallalkozasom van, segitsegem van a gyerek terén. 1 évre rá bírok ismét dolgozni a sebek miatt? Kb annyi időt terveztem munka nélkül.
2021. dec. 23. 07:48
 1/9 anonim ***** válasza:
89%

1 év után már persze...

6 hét után már majdnem olyan mint előtte... de 4- 4 hónap kell hogy teljesen rendbe jöjj!

2021. dec. 23. 07:56
 2/9 Derjaderja ***** válasza:
93%

Néhány hónap kell. Ha szétnyílt a hasfalad, az is jó, ha záródik, hogy ne rossz helyre terhelj munka közben.

Én 3 hónappal utána kezdtem tornát, a 8 hét utan már jó volt a hasam és az erőnlétem. Utána már rendes edzőgyakorlatokat, kardiót stb csináltam.

Így szerintem 6 hónap kell kb.

2021. dec. 23. 08:06
 3/9 A kérdező kommentje:
Hu de jó! Köszönöm!
2021. dec. 23. 09:23
 4/9 anonim ***** válasza:
88%

Én nagyon jól viseltem, gyógyultam császár után. Szerintem már 6hét után tudtam volna dolgozni ha csak a heg lett volna a bajom.

De a kialvatlanság rosszabb volt.

De 1 év után már nem lesz ptoblémád

2021. dec. 23. 11:14
 5/9 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodtam, remélem gyorsan regenerálódik a szervezetem. Szerencsére anyukám tud majd segíteni!
2021. dec. 23. 11:40
 6/9 anonim ***** válasza:

4 hónapos a kisfiam

Fittebb vagyok mint valaha

Pedig nagy túlsúllyal szültem, illetve császároztak

3 hónappal utána már semmi panaszom nem volt

2021. dec. 23. 11:43
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy évre ra mar biztos tudsz :) figyeld, hogy szetnyilt-e a hasizom, mert az tartós problémákhoz vezethet, viszont van ra regeneráló torna.
2021. dec. 23. 12:58
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Foglalkozz a hegeddel, tornázz, és gyorsabb lesz a regenerálódás. Van egy ezzel foglalkozó oldal, ott sok hasznos tipp van.
2021. dec. 23. 18:57
 9/9 anonim ***** válasza:
1 év után, simán visszatudsz menni dolgozni. Addig hozd formába magad, hasadra tornásszál.
2021. dec. 24. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!