Császár után kb mennyivel tudok munkába állni ismét? Gyógymasszőr vagyok.
Figyelt kérdés
Maganvallalkozasom van, segitsegem van a gyerek terén. 1 évre rá bírok ismét dolgozni a sebek miatt? Kb annyi időt terveztem munka nélkül.2021. dec. 23. 07:48
1/9 anonim válasza:
1 év után már persze...
6 hét után már majdnem olyan mint előtte... de 4- 4 hónap kell hogy teljesen rendbe jöjj!
2/9 Derjaderja válasza:
Néhány hónap kell. Ha szétnyílt a hasfalad, az is jó, ha záródik, hogy ne rossz helyre terhelj munka közben.
Én 3 hónappal utána kezdtem tornát, a 8 hét utan már jó volt a hasam és az erőnlétem. Utána már rendes edzőgyakorlatokat, kardiót stb csináltam.
Így szerintem 6 hónap kell kb.
3/9 A kérdező kommentje:
Hu de jó! Köszönöm!
2021. dec. 23. 09:23
4/9 anonim válasza:
Én nagyon jól viseltem, gyógyultam császár után. Szerintem már 6hét után tudtam volna dolgozni ha csak a heg lett volna a bajom.
De a kialvatlanság rosszabb volt.
De 1 év után már nem lesz ptoblémád
5/9 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodtam, remélem gyorsan regenerálódik a szervezetem. Szerencsére anyukám tud majd segíteni!
2021. dec. 23. 11:40
6/9 anonim válasza:
4 hónapos a kisfiam
Fittebb vagyok mint valaha
Pedig nagy túlsúllyal szültem, illetve császároztak
3 hónappal utána már semmi panaszom nem volt
7/9 anonim válasza:
Egy évre ra mar biztos tudsz :) figyeld, hogy szetnyilt-e a hasizom, mert az tartós problémákhoz vezethet, viszont van ra regeneráló torna.
8/9 anonim válasza:
Foglalkozz a hegeddel, tornázz, és gyorsabb lesz a regenerálódás. Van egy ezzel foglalkozó oldal, ott sok hasznos tipp van.
9/9 anonim válasza:
1 év után, simán visszatudsz menni dolgozni. Addig hozd formába magad, hasadra tornásszál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!