Szülésnél elmozdult valami a helyéről, torna alatt pl. csípőkörzésnél kattog a medencém vagy a farokcsontom igazából be sem tudom határozni. Szerintetek egy masszőr vagy gyógymasszőr esetleg egy csontkovács helyre tudja tenni? Valakinek volt hasonló?
Én is ortopéd orvoshoz mennék diagnózisért, azzal pedig gyógytornára.
Privát gyógytornara, jó helyre, ha megoldható.
Nekem csontkovács rakta helyre.
Mondta, hogy gyakori, hogy elmozdul a más terhelés miatt, viszont a hüvelyi szülésnèl gyakoribb, hogy rosszul is marad..
Azóta nem zsibbadok, és jobb a tartásom, nem fáj a hátam..
Noss voltam ma.
Jobb, végre nem feszül nem fáj (annyira) és végre tudok hajolni rendesen 🙈 másfél centit volt elcsuszva a medence csontom ezt most helyre tette 😊 mondtam hogy szültem, így nem nyúlt hozzám olyan keményen. Csak olyanhoz szabad menni aki csinál előtte állapot felmérést is, és addig nem nyúl hozzád.
Jajj de jó! Örülök, hogy segített, végre nem kell tovább szenvedned. Ma találtam valakit, aki nagyon jó(nak tűnik), holnap kérek tőle időpontot, aztán majd kiderül.
Fájt amikor csinálta? Mennyi ideig tartott a kezelés?
Nagyon szépen köszönöm, hogy megírtad! 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!