Szülésnél elmozdult valami a helyéről, torna alatt pl. csípőkörzésnél kattog a medencém vagy a farokcsontom igazából be sem tudom határozni. Szerintetek egy masszőr vagy gyógymasszőr esetleg egy csontkovács helyre tudja tenni? Valakinek volt hasonló?
Utolsó, pàr napig izomlázad lehet...
Ha nagyon sokáig volt eltolódott állapotban ( évek), akkor visszamozdulhat masszőr nélkül, mert az izmok arra az àllapotra emlékeznek.
Igen, csak olyanhoz szabad menni, aki kimasszíroz előtte, ellazît, àtnéz, mi az oka.
Van, amikor hozzád sem nyúl, ha mondjuk sérv gyanús..
Joreggelt. Mai napra jobb lett, bár még azért érzem hogy nyomkodtak tegnap 🙈
Igen, utolsó így ahogy mondod. Sajnos sok a kokler elvegez 1 tanfolyamot és kiadja magát valami hiper szuper jó csontkovácsnak 🤦 szerencsére modern világban élünk így bárminek utánna lehet nézni,es kissebb valószínűseggel mész el egy rosszhoz
Igen, rengeteget olvastam erről én is, hogy nem mindegy kire bízod a tested.
Budapesten szeretnék menni valakihez, holnap fel is hívom, mert egyre rosszabb a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!