Mikor tudtátok meg a baba nemét? (UH alapján)
Figyelt kérdés
Aki genetikai vizsgálatot csináltatott, kérlek ne szavazzatok, kifejezetten az UH alapján megállapítható nemre vagyok kíváncsi. Köszi!2021. dec. 20. 13:24
A kérdező szavazást indított:
12. héten
13-14. héten
15-16. héten
17-18. héten
19-20. héten
21-22. héten
23-24. héten
25-26. héten
27-28. héten
29. héten vagy még később
71 szavazat
1/9 anonim válasza:
12. héten azt mondta genetikai UH-n a doktornő, hogy mintha fiú volna.
Hogy mikor tudtam volna meg biztosra, az már számodra sosem derül ki, mert 2 másik vizsgálatom is volt, ami 100%-os bizonyossággal meghatározta a nemet is.
2/9 anonim válasza:
11.heten ,mind a 6x eltalalta ilyen korán az orvos és nem mind fiú
4/9 anonim válasza:
Első : 16.héten (fiú)
Második : 18.heten (lány, 12.uh-n csak tippje lett volna de azt nem akartuk tudni, csak ha biztos úgyhogy nem tudom mi volt a tipp)
Harmadik : 12.heten (fiú)
5/9 anonim válasza:
Genetikai alapján 13. héten tudtam, uh-n még a 21. héten is csak tippelni tudtak volna, ha nem tudják a nemét tőlem, nem mutatta magát. Több uh-n még nem voltam, de mindig meg fogom kérdezni csak a kíváncsiság kedvéért. :)
6/9 anonim válasza:
10 hetesen 80% ra fiút mondott, a dokim, az is lett
7/9 anonim válasza:
Első baba: 36 hetesen talán lány, de ne fessük rózsaszínre a babaszobát.
Második: 18 hetesen olyan terpeszt nyomott, hogy mi is megmondtuk, hogy lány.
Harmadik: 18 hetesen “hát anyuka, most sem kell újat tanulni”
Negyedik: 18 hetesen “csak a szokásos”.
Egy dokihoz jártam mindegyikkel. 😄
9/9 anonim válasza:
20 hetes uh-n tudtam meg az ikrek nemét, azt meg, hogy ikrek, 12 hetesen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!