Már másodszor fordult elő velem 2 héten belül, hogy 1-1 nap lázam lett, és rázott a hideg. Mitől lehetséges ez? 26 hetes terhes vagyok. A doki azt mondta, antibiotikumot kell szednem. Volt ilyen terhesség alatt másoknál is?
Figyelt kérdés
Félek, hogy komolyabb.2008. dec. 14. 11:39
1/1 anonim válasza:
Szia!
Velem ilyesmi a 28-dik héten történt meg.Nagyon belázasodtam,fájt a vesém 9 napig a korházban kezeltek húgyuti fertőzéssel.13antibiot.injekciót kaptam.Akkor nagyon sokan voltak benn ezzel a gonddal.Hülyéskedtek a nővérek,hogy ez vesebajos osztály kéne hogy legyen.
Neked nem fáj semmi?
Én is egyébként nagyon megijedtem azthittem fertözést kaptam,de szerencsére a babával minden ok volt.
Most itt csüng rajtam és ő is akar neked irni:-)))
6,5hós leányka anyucija
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!