Két kislánnyom van velük rosszullétek voltak.Most csak gyenge tüneteim vannak(mellfeszülés Stb.)viszont olyan aproságokon felkapom a vízet és rögtön potyognak a könnyeim.Már a férjem is megjegyezte,hogy ez most valami új.Sokáig tart ez még?6 hetes vagyok.Nekem se jó!
2008. dec. 14. 10:51
1/9 anonim válasza:
én is ilyen voltam a terhességem elején...és mára már enyhült de még mindíg érzékenyebb vagyok a kelleténél és minden filmen elsírom magam:)))
De sokkal jobb mint eleinte:)
boldog babaárást
28heteske
2008. dec. 14. 10:54
2/9 anonim válasza:
Változni fog ez szerintem a terhesség alatt, de visszatérő "jelenség" lehet. Én most vagyok ilyen 27 hetesen. Sokszor azt sem tudom, miért sírok, de órákig is eltart. :(
Csak a babámat sajnálom. :(
2008. dec. 14. 10:54
3/9 anonim válasza:
Szia.Én már olyan szinten vagyok ha meglátok egy gazdátlan kutyust kezdek pityeregni,remélem enyhül mert lassan a vigjátékokon is sirni fogok:)
2008. dec. 14. 11:08
4/9 anonim válasza:
Én 37 hetes vagyok. Múlt héten a védőnőnél ültem és egy "anya" Nagyon durván bánt pár hetes babájával a váróban. Szegényke beteg is volt, de nam sírt csak nyögött meg szuszogott. Az a pokróc nő meg úgy rángatta mint egy rongybabát. Be kellett mennem a mosdóba és kibőgtem magam. ( mégsem szólhatok neki érte, pedig alig bírtam megállni. :( )
2008. dec. 14. 11:12
5/9 anonim válasza:
Szia!
Én az elején reklámon elsírtam magam.Most már nem annyira vészes a dolog,de azért vannak érzékenyebb napjaim.35 hetes kismama
2008. dec. 14. 11:27
6/9 anonim válasza:
Szia!
Egy darabig még biztos eltart,nálam ugyanez a helyzet :))
Néha már ott tartok,hogy reklámot sem érdemes nézni :))
Majd elmúlik,éld meg hiszen ez is része az áldott állapotunknak :))
Annak a válaszolónak írom,aki a kisbabás története írta:gratulálok,én biztos nem álltam volna meg szó nélkül...hihetetlen önuralmad lehetett.
2008. dec. 14. 18:19
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek.Remélem hamarosan enyhülni fog,mert már engem is idegesit.Boldog babavárást!
2008. dec. 14. 19:21
8/9 anonim válasza:
Annyira érzékeny vagyok,hogy a 11:12-es történeten elsirtam magam.Vannak jobb napok is.25hetes km
2008. dec. 14. 20:30
9/9 anonim válasza:
Bizony, alapból is érzékeny vagyok, most meg minden hülyeség miatt kiakadok és bőgök.21 heteske
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!