Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetséges ez? Az orvos...

Lehetséges ez? Az orvos hibázott vagy tényleg létezik?

Figyelt kérdés

Volt terhességmegszakításom egy hónapja. 2 hétig véreztem erősen és azóta is barnás váladékom van, görcsöltem, ezért gyorsan időpont nélkül elmentem nőgyógyászhoz UH-ra és tanácsadásra. Az ultrahangon talált egy 5 cm-es cisztát, még nem tudni hogy jó vagy rossz indulatú e... Továbbá egy helyen fele olyan vékony a méhem amire nem mondott semmit de reménykedem benne hogy az visszavastagszik normálisra. A legnagyobb gondot egy pici pötty okozta. A doki elképedt és azt mondta hogy ilyet még nem látott de nem is tudja hogy az e.

Azt mondta hogy terhesség alatt leszállhatott egy pete ami megtermékenyült és most ott van. Szóval terhesség alatt teherbe estem. Ez nem biztos de agggaszt hogy van ilyen?? 9 hetesen volt abortuszom, és előtte sem pár nappal, de azóta sem szeretkeztünk párommal. Szóval több mint egy hónapja. A másik lehetőség hogy bent maradt valami a terhességből de ezt nem tartotta valószínűleg, vagyis erre nem tért ki részletesen mert láttam rajta hogy szerinte nem ez van. Az UH-n egy nagyon pici pötty volt a cisztám mellett szerintetek ez tényleg lehet terhesség?

Ha igen, szerintem nem élem túl, nem bírom már lelkileg. (Az ab jelentős okok miatt lett, sajnos nem volt más választásunk, nem terveztük, mielőtt valaki ostorozna érte, eléggé büntet a sors így is)

2021. dec. 16. 20:07
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
100%
Gyűrűt szoktak a menszi első napján.
2021. dec. 18. 00:03
 52/59 anonim ***** válasza:
95%
54, persze, de nem úgy, hogy közben terhesnek gondolnak.
2021. dec. 18. 05:51
 53/59 A kérdező kommentje:
Hüvelygyűrűt, de nem terveztem felrakni ahogy írtam is. Csak januárban a mensi első napján.
2021. dec. 18. 14:17
 54/59 anonim ***** válasza:
96%
Kizárt, hogy terhesség gyanúja esetén ezt ajánlották. Te valamit nagyon nem értesz.
2021. dec. 18. 14:35
 55/59 A kérdező kommentje:
54 nem ajánlott a két teszten kívül semmit. Rohadtul nincs kedvem magyarázni tovább. Mentem a panaszommal és emellett váltottam ki fgg-t. Ennyi.
2021. dec. 18. 16:15
 56/59 A kérdező kommentje:

De örülök hogy itt majdnem mindenki támad és értetlen mint egy birka. Jó érzés feljönni erre a trágya oldalra. Szépérzéssel tölt el, főleg karácsony előtt ennyi kötekedő és szőrszálhasogató ember akik minden áron provokálnak és nem érik be annyi adattal ami a válaszhoz szükséges. Szép. 👍

Mindenre választ kaptatok, csak én nem, de tanultam belőle: ha az orvos sem tudja akkor néhány unatkozó ember sem fogja tudni. Na további szép napot, karácsony, évet, életet. Ahogy egy roppant kedves hozzászóló leírta, nem is vagyok beteg, mi ez nekem, szóval jobbulást sem kell kívánnia senkinek.

2021. dec. 18. 16:24
 57/59 anonim ***** válasza:
85%
Ne haragudj, de egy olyan kérdésre várod itt a választ, amire sem te sem az orvosod nem tudott mit mondani. Úgy is csak az idő dönti el, hogy mi van veled. Tök feleslegesen írtál ki ide kérdést, mert erre senki nem tudja a választ, mivel nem látunk beléd.
2021. dec. 18. 17:23
 58/59 anonim ***** válasza:
68%
Megértem, hogy megkérdezted, mert így legalább úgy érzed nem csak ülsz és vársz ami magában eléggé idegörlő tud lenni. Gondolom abban bíztál hátha valaki legalább valamilyen támpontot tud adni vagy valakivel valami hasonló történt és egy kis apro segítséget tud nyújtani, de az a baj ezzel az oldallal, hogy az emberek szeretnek név nélkül ítélkezni ahelyett, hogy tárgyilagosan képesek lennének válaszolni akár csak annyit, hogy nem nem tudják a választ. Mindenesetre jobbulást neked és mihamarabbi felépülést. Pihenj sokat ez az időszak amúgy is megterhelő lehet a számodra.
2021. dec. 18. 19:26
 59/59 anonim ***** válasza:
68%

De tényleg mindegy, januárban kiderül minden. Jövőhéten meg hogy mi van bennem, terhes vagyok-e

Ezt írtad. Szóval tudtad, hogy a menoteszt, amire mész, a terhességet mutatja ki. Attól, hogy te síkhülye vagy, még nem mindenki az.

2021. dec. 20. 11:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!