Mit gondoltok a covid oltásról? terhesség alatt, nem politizálni szeretnék csak kérdezni hogy jó ötlet e már a baba miatt is?
Figyelt kérdés
2021. dec. 15. 14:46
11/13 anonim válasza:
Szerintem adasd be. Én most 3! Oltas után szenvedek nagyon. Gyakorlatilag fuldoklom a kohogestol. Az oltastol amúgy semmi bajom nem volt. Így azt tudom mondani max nem használ. 🤷🏼♀️
12/13 anonim válasza:
Inkább az oltásnak teszed ki magad terhesen, vagy a covid kockázatának, vagy a teljes elszigetelődésnek? Más opció nem nagyon van, ha előre nem iltattad be magad. Ebből még mindig az oltás a legjobb. Én nem kockáztatnám meg, hogy elkapom terhesen és agykárosodást kap a baba az oxigénhiány miatt. Ráadásul a te oltásod védi a babát is.
13/13 anonim válasza:
Az első kettőt már várandósság előtt megkaptam. A harmadik akkor jött be, amikor első trimeszterben jártam. Rákérdeztem, a dokim és a házirovosom is azt mondta akkor, hogy nem feltétlenül ajánlja, így én nem kértem. Ellenben még mielőtt kötelezővé tették volna én már maszkban mászkáltam mindenhova, igyekszem vigyázni magamra.
Ha az első lenne a kérdés, akkor valószínű beadatnám várandósan is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!