Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 nappal előbb jött meg,...

6 nappal előbb jött meg, lehet ez terhesség?

Figyelt kérdés
Általában inkább késni szokott a menstruációm, az valtozó, hogy mennyit de mindig késik. Ebben a hónapban viszont 6 nappal előbb jött meg. Váratlanul ért nagyon mert, mindig kevés pecsételéssel kezdődik, de most olyan volt, mintha már a 2-3. Napon lennék mindenféle görcs, mellfájdalom vagy pecsételés nelkül. Az első napon tartott ez a fajta menstruáció majd egyre kevesebb lett, szinte elmúlt. Masnap egész nap semmi. 3. Napon pedig sötét szinű pecsételés. Gyógyszert nem szedek. Szerintetek ha ez terhesség a teszt már kimutatná? Van párom, védekezünk, de ugye ez nem 100%.
2021. dec. 15. 08:40
 1/10 anonim ***** válasza:
96%
Menstruáltál, nem lehetsz terhes.
2021. dec. 15. 08:49
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Voltál esetleg covidos vagy kaptál oltást a közelmúltban? Mert az bizony borithatja :(
2021. dec. 15. 08:54
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszi, remelem nem, csak meg sose volt ilyen velem, 25 eves vagyok
2021. dec. 15. 08:54
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha megjött és ráadásul védekeztek is akkor ez nem terhesség és ha mindig késik a menstruációd akkor nem mindig késik, hanem eleve hosszabb a ciklusod.
2021. dec. 15. 08:55
 5/10 A kérdező kommentje:
Covidos nem voltam, oltást viszont kaptam, még tavasszal.
2021. dec. 15. 08:57
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megnyugodtam, 11 éves korom óta menstruálok kb 2 éve van az hogy, ilyen a ciklusom. Bennem is felmerült, hogy most jött meg normalisan, de nekem minimum 6 napig tart most meg a 3. Napon éppen van valami.
2021. dec. 15. 09:02
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
25 évesen hogy lehet valaki ennyire sötét?Hamarabb megjött,lehetek terhes?Ez vicc?😅😅Ez kb olyan mint mikor a sok IQ bajnok kiírja,a teszt negatív,megjött lehetek terhes?Igeeen,csinálj vagy 30 tesztet az a biztos.Istenemm....
2021. dec. 15. 09:10
 8/10 A kérdező kommentje:
Hmm, nos, tudod még nem volt velem ilyen. És mivel kíváncsi voltam utána neztem. Érzek olyan tüneteket amiket más leirásában nem találtam meg, ezért tettem fel konkrétan magamra vonatkozó kérdést. Kérdezni lehet. Viszont, te a megnyilvanulásodból nem lehetsz valami okos. Szerintem kulturált ember nem ír ilyen stilusban valaszt. ( ha kicsit feljebb olvasol látod valakinek sikerült )
2021. dec. 15. 09:23
 9/10 anonim ***** válasza:
Terhes nem vagy a védekezésnek hála, meg a ciklusaid is hoszabodhatott. mensid megjött,ez kizárja a babát.
2021. dec. 15. 16:51
 10/10 A kérdező kommentje:
12 nap késésnél jártam amikor 2 nagyon halvány pozitívat teszteltem. Kettő egymást követő napon ugyanolyan márkájú volt a teszt. ( dm-es ) amikor a másodikat teszteltem aznap kicsit később megjött, furcsa darabos a menstruációm.
2022. jan. 7. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!