Harmadik oltás tapasztalatok? Tényleg csak a Pfizert kaphatjuk?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 28 hetes vagyok, nagy nehezen rávettem magam a harmadik oltásra. Az első kettőt még a terhesség előtt kaptam. Két kínaim van és harmadiknak is azt szerettem volna. Nem vagyok oltásellenes, de az mrns vakcinákban nem bízom annyira...ha nem lennék terhes simán beadatnám a Pfizert, de terhesen nem azt akartam. Tényleg nem oltják a kismamákat vektorvakcinával? Milyen tapasztalatok vannak a Pfizerrel?2021. dec. 15. 11:12
1/8 anonim válasza:
Én mindkettőt terhesen kaptam. Nem volt semmilyen tünetem, panaszom. A fiam azóta 4 hós semmi baja.
2/8 anonim válasza:
Várandósan csak mRNS-vakcinát kaphatsz.
Én pont múlthéten oltattam, nyilván Pfizerrel, abban a pontban ahova beadták volt egy kis izomfájdalmam 1 napig, azon kívül az égvilágon semmi. Baba azóta is aktív :)
Ha ennyire bizonytalan vagy amúgy, szerintem beszélj a nőgyógyászoddal.
5/8 anonim válasza:
Nincs ellenanyagod ? Én mindenképpen megvárnám míg megszületik a baba .
6/8 anonim válasza:
Modernat kértem harmadiknak. A lényeg h mRNS legyen.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Holnap nézetek ellenanyag szintet, aztán majd az alapján eldöntöm. Eddig csak a háziorvosommal tudtam beszélni, ő nagyon mellette van, hogy lehetőleg ma-holnap, rögtön, nyomban oltakozzak. Még a nőgyógyászt és a védőnőt megkérdezem, de januárig már biztos nem veszem fel.
2021. dec. 15. 16:59
8/8 anonim válasza:
Pedig várandósan pont az mRNS oltások a jók, ráadásul azt hiszem a védettségből még a magzat is kap valamennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!