Mennétek terhesen lagziba a covid tetőzésènek idején?
Figyelt kérdés
Egyik barátnőmnek lesz az esküvője, amit alap esetben ki nem hagynék, de kismamaként kicsit aggódom.
A saját esküvőnket is csak szűk körben tartottuk tavaly, amikor szintén kismama voltam.
2021. dec. 14. 19:32
21/24 anonim válasza:
Azert ne keverd a szezont a fazonnal. Terhesen az ember immungyengebb,mint maskor. Hamarabb osszeszedhet betegsegeket,ezert is kell fokozqttabban vigyazni. Nem egy kismama halt mar bele itt magyarorszagon is. Aztan amig pici a baba,szinten nem art extran figyelni,mivel 0 immunrendszere van meg neki. Aztan nyilvan kesobbiekben ha az elobb emlitettek nem allnak fent,lazahh lesz az ember. En az lettem.
22/24 anonim válasza:
Terhesen nyugodtan lehet burokban élni. Nekem fontosabb volt a babám minthogy lagziba menjek, a haver meg is értette. Kimarad egy lagzi nagy ügy, betegeskedsz otthon ne adj isten elveszíted a babádat, na az már tényleg rossz.
23/24 anonim válasza:
19! De nagy kötelezettség bevásárolgatni… Ha valaki annyira be akar zárkózni, akkor boltba sem megy, mert ezer ember tolong a sorban. Apuka is tud vásárolni, meg ott a házhozszállítás. Meg lehetne oldani, hogy ne kelljen kimozdulni. Zárkózz be nyugodtan!
24/24 anonim válasza:
Nem mennék és nem is mentem terhesen jóformán sehová.
Home officeban dolgoztam, férjem járt bevásárolni, szórakozás kirándulásban kimerült, vagy itthonra rendeltünk kaját és filmeztünk.
Úgy gondolom, a gyerekünkért felelősséget vállaltunk a fogantatás pillanatától...
Ha ez azt jelenti, hogy az ő (és saját, hisz jóval gyengébb terhesen a női immunrendszer) védelme érdekében pár hónapot burokban kell élnem, szó nélkül megteszem és megtettem...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!