Mindenkinek ennyit mocorog?
az en babam is nagyon aktiv, szinte alig alszik es mar 18 hetesen elkezdte.Allitolag a babara kihat az anya tevekenysege, lelki allapota, ezt mondta a vedono. Bar en nem vegzek kemeny munkat, de eleg stresszes termeszetu vagyok, lehet emiatt van, bar remelem nem.
Egyebkent azt eszrevettem, hogy mikor front van a baba is megerzi es nyugtalan.
Vedono szerint a megszuletetett babara kifog hatni a terhesseged alatti lelkiallapot.
Boldog babavarast!
Az én babám is sokat mozog, pedig nálam kevés nyugodtabb ember van jelenleg az országban. Még nem született meg, kíváncsi vagyok, milyen lesz a természete kint.
Az első babám alig mozgott, úgy kellett néha felbökdösni. Az a terhességem nagyon nyugtalan és stresszes volt. A babám mégis nagyon nyugodt, kiegyensúlyozott és vidám.
Az én kislányom is nagyon eleven. Egy percig nem marad nyugton, talán 1-2 órát aludhat napközben, már éjszaka sem hagy aludni, mindig rugdossa az oldalam:-)
Remélem most "kidühöngi" magát és legalább egy kicsivel nyugodtabb lesz idekinnt:-)
33h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!