A védőnő mit néz a vizeletben?
Figyelt kérdés
2010. szept. 6. 15:12
1/11 anonim válasza:
hol nézi a védőnő a vizeletet?
ált. a laborban kell leadni és a védőnő kapja meg a leletet..
cukor, genny, fehérje és vér ezeket keresik a vizeletben.
2/11 anonim válasza:
Gennyesedés jelét nézi egy egyszerű teszt segitségével, amit 5 mp alatt elvégez. Ha baj van, továbbküld.
3/11 anonim válasza:
kedves első, ez nem így van.én akárhányszor voltam védőnőnél mindig vagy vittem a vizeletet, vagy kiküldött egy pohárral és ellenőrzi.a fehérjét nézi benne, h van-e a toxémia miatt.ugyanis ha a 3 jel megvan (magas vérnyomás, vizesedés, fehérje a vizeletben)akkor határozottan terhességi mérgezés áll fenn.szóval nem csak azok a vizeletek számítanak amit pl vérvétellel együtt néznek és a védőnő megkapja az eredményt.
4/11 anonim válasza:
utolsónak
hajdú bihar megyében sose kért tőlem a védőnő vizeletmintát
bocsánat igy megtévesztő lehetett a válaszom!
5/11 anonim válasza:
mindenhol máshogy van, ez is szokás kérdése
6/11 anonim válasza:
akkor az a védőnő mulasztása lehetett.csak olyan hitetlenkedő volt a válaszod, mintha a kérdés feltevőjét (ne haragudj, nem tudom máshogy írni) néznéd hülyének emiatt.bár nyilván nem mi, kismamák tehetünk arról, h a védőnők milyenek:)második babámat várom de még soha nem fordult elő, h ne nézték volna, pedig több védőnőnk is volt költözések miatt.
7/11 anonim válasza:
terhességem alatt két védőnőm volt és egyik se nézte
debrecen battyányi utcai orvosi rendelő
8/11 anonim válasza:
Ez szép, hogy nem nézte... Nekem se nézték az elején, de később igen. A végén már heti 2x, mert toxémia gyanús voltam!
9/11 anonim válasza:
de durva, mik vannak!vagyis milyen védőnők.ez szerintem nagy felelőtlenség.velem egyszer fordult elő h nem vittem és ott sem tudtam pisilni, mondta is h ne csináljak rendszert belőle mert neki muszáj néznie a kismama érdekében.elvégre neki is ugyanúgy megvannak azok a dolgok amiket figyelemmel kell kísérnie a kismamánál, mint pl az orvosnak.nem poénból szaladgálunk hozzájuk.
10/11 anonim válasza:
második terhességem két év alatt, már az ötödik védőnőt "használom" (mindig helyettesítés van), és még soha egyik sem nézte a vizeletemet
itt olvastam, hogy elvileg kötelező lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!