Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 38 hetes kismamák! Hogy vagytok?

38 hetes kismamák! Hogy vagytok?

Figyelt kérdés

Ki hogy érzi magát? Mikorra vagytok kiírva? Hanyadik baba? Fiú-lány? :)

Hogy érzitek mikor bújik ki?

2021. dec. 10. 20:12
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
De a szülés közeledtét jelezheti már, szóval lehet hamarosan itt az idő:)
2021. dec. 12. 12:37
 12/29 A kérdező kommentje:
De jó lenne.. mondjuk szerintem csak a frontot éreztem/érzem. Most is faj mindenem.. de hátha a front beindítja :D
2021. dec. 12. 13:15
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Én 37+4 hetes vagyok. Nagyon keményedik a hasam tegnap és ma, de nem periodikusan hanem ha felállok/ülök akkor állandóan kemény mint a kö. Emellé pedig néha alhasi görcs is társul, rendszertelenül. Nekem a fejem borzasztón fáj valószínűleg a front miatt napok óta és a hányingerem is visszajött, amit a 11.héten magam mögött hagytam. 🙈 nekem is 1. baba, minden apró jelre kitágul a pupillám, hogy na?? Indul a buli???? Dec.31re vagyunk kiírva, remélem hamarabb fog születni, szerintem ez az utolsó pár hét nagyon megterhelő pszichésen/lelkileg. Mindenkinek kitartást és könnyű szülést!! 🙏
2021. dec. 12. 15:54
 14/29 anonim ***** válasza:
Sziasztok, én január 2-re vagyok kiírva, első fiú kisbaba. Nem nagyon érzem jelét hogy jönni akarna, csak fáradékony vagyok, és nagyon horkolok esténte. Néha keményedik a hasam, és feszülést érzek felálláskor. Már jó lenne ha megszületne, nagyon várjuk, én szilveszteri babának szeretném, de hát ő dönt hogy mikor akar. Izgulok milyen lesz a nyákdugó, magzatvíz elfolyás vagy a fájások, hogyan fog ez az egész történni.
2021. dec. 20. 23:38
 15/29 anonim ***** válasza:

14#

Bennem is ugyanezek a kérdőjelek vannak, ez a bizonytalanság hogy vajon mikor lesz, mi lesz, hogy lesz. Hát az biztos hogy így vagy úgy, ki fognak jönni ezek a babák, de minél közelebb van a kiírt dátum, azért én egyre jobban izgulok bevallom :P (bár azért normális keretek között félek a szüléstől)

Pont ahogy olvastam reggel a kommentedet, közben teljesen függetlenül, párhuzamosan mondta a férjem hogy "uuu ma éjszaka nagyon horkoltál" 😂🙈 úgy nevettem

Egyébként nekem azért vannak tünetei, jelei hogy közeleg az idő: mostmar vizesedek rendesen pár napja, eldeformálódott az arcom pedig eddig semmi ilyesmi nem volt, éjjel nappal jóslózok elég sokat és nekem a babám vagy 3 napja nagyon belassult, ami amúgy aggaszt is de a védőnő szerint a vége felé normális. Ma lesz NST hát kíváncsi leszek. Remélem minden rendben a kis drágámmal <3

Minden jót! Én itt vagyok válaszolni, ha van kedved megírni hogy mi van veletek, és hogy végül mikor érkezett a picur! Kitartás így a végére :P

13as voltam! 38+4 khm

2021. dec. 21. 09:18
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok! Kozben hozzank megerkezett Luca tegnap hajnalban. Pont ezt mondtam, hogy remeljuk, nem 20-a lesz, mert a nagyobbik kislanyunknak aznap van a szulinapja. Hat a kisasszony viszont ugy gondolta, hogy ő csak azert is 20-an fog megszuletni😀

De nagyon örül a "nagy" a kicsinek(2 eves lett most) egyelőre, meglátjuk igy marad-e ha mar otthon is vagyunk.

Tobbieknek tovabbi kitartast!!!

(3.kommentelo voltam)

2021. dec. 21. 11:29
 17/29 anonim ***** válasza:
Oo hihetetlen hogy pont ő is a 20.-át választotta! :D nagyon gratulálok nektek, jó egészséget a babának és neked is 😍
2021. dec. 21. 12:43
 18/29 anonim ***** válasza:
Gratulálok, 13as akkor közel egy időben vagyunk, én 38+2 vagyok, ma voltam ctg-n, de semmi jele h jönne, szerencsére fejvégű fekvésű, (2 hete faros volt). A méhszájam zárt, nem rövidült méhnyak. Azt mondta a doki akár 40 hétig is kihúzza. Nekem csak 1 hét múlva lesz újból ctg, ha esetleg addig történik valami irány a kórház, már nőgyógyhoz nem tudok menni. Ez az év vége elég izgalmas így.
2021. dec. 21. 13:59
 19/29 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Gratulálok a babahoz! De jó, hogy mar megszületett. :)

En ma vagyok 39+5.. csütörtökre vagyok kiírva. Tegnap délután ota, az alvást leszámítva, folyamatosan rendszertelen fajasaim vannak. De még nem az igazi. Várom hogy rendszeres legyen, illetve “fájdalmasabb”

Csütörtökön megyek nst-re stb. Lehet indítani akarnak majd.

Nekem 38hetesen 2111volt a mehszajertek. Kiváncsi vagyok mi lesz. A lábam extra durván vizes lett pár napja. Mar mozgatni is alig tudom.

Olyan jó lenne mar túl lenni rajta :D

2021. dec. 21. 17:33
 20/29 anonim ***** válasza:

Az esetleg lehetséges hogy tegnap a nőgyógyász úgy megvizsgál h elhelyezkedik a magzat? Eddig jól erős mozgásokat éreztem, fentebb, de most csak enyhe kis mozgásokat, segíthet a nőgyógy a tágulásban vagy abban h a magzat behelyezkedjen születéshez?

14es.

2021. dec. 22. 08:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!