38 hetes kismamák! Hogy vagytok?
Ki hogy érzi magát? Mikorra vagytok kiírva? Hanyadik baba? Fiú-lány? :)
Hogy érzitek mikor bújik ki?

14#
Bennem is ugyanezek a kérdőjelek vannak, ez a bizonytalanság hogy vajon mikor lesz, mi lesz, hogy lesz. Hát az biztos hogy így vagy úgy, ki fognak jönni ezek a babák, de minél közelebb van a kiírt dátum, azért én egyre jobban izgulok bevallom :P (bár azért normális keretek között félek a szüléstől)
Pont ahogy olvastam reggel a kommentedet, közben teljesen függetlenül, párhuzamosan mondta a férjem hogy "uuu ma éjszaka nagyon horkoltál" 😂🙈 úgy nevettem
Egyébként nekem azért vannak tünetei, jelei hogy közeleg az idő: mostmar vizesedek rendesen pár napja, eldeformálódott az arcom pedig eddig semmi ilyesmi nem volt, éjjel nappal jóslózok elég sokat és nekem a babám vagy 3 napja nagyon belassult, ami amúgy aggaszt is de a védőnő szerint a vége felé normális. Ma lesz NST hát kíváncsi leszek. Remélem minden rendben a kis drágámmal <3
Minden jót! Én itt vagyok válaszolni, ha van kedved megírni hogy mi van veletek, és hogy végül mikor érkezett a picur! Kitartás így a végére :P
13as voltam! 38+4 khm

Sziasztok! Kozben hozzank megerkezett Luca tegnap hajnalban. Pont ezt mondtam, hogy remeljuk, nem 20-a lesz, mert a nagyobbik kislanyunknak aznap van a szulinapja. Hat a kisasszony viszont ugy gondolta, hogy ő csak azert is 20-an fog megszuletni😀
De nagyon örül a "nagy" a kicsinek(2 eves lett most) egyelőre, meglátjuk igy marad-e ha mar otthon is vagyunk.
Tobbieknek tovabbi kitartast!!!
(3.kommentelo voltam)

Sziasztok!
Gratulálok a babahoz! De jó, hogy mar megszületett. :)
En ma vagyok 39+5.. csütörtökre vagyok kiírva. Tegnap délután ota, az alvást leszámítva, folyamatosan rendszertelen fajasaim vannak. De még nem az igazi. Várom hogy rendszeres legyen, illetve “fájdalmasabb”
Csütörtökön megyek nst-re stb. Lehet indítani akarnak majd.
Nekem 38hetesen 2111volt a mehszajertek. Kiváncsi vagyok mi lesz. A lábam extra durván vizes lett pár napja. Mar mozgatni is alig tudom.
Olyan jó lenne mar túl lenni rajta :D

Az esetleg lehetséges hogy tegnap a nőgyógyász úgy megvizsgál h elhelyezkedik a magzat? Eddig jól erős mozgásokat éreztem, fentebb, de most csak enyhe kis mozgásokat, segíthet a nőgyógy a tágulásban vagy abban h a magzat behelyezkedjen születéshez?
14es.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!