38 hetes kismamák! Hogy vagytok?
Ki hogy érzi magát? Mikorra vagytok kiírva? Hanyadik baba? Fiú-lány? :)
Hogy érzitek mikor bújik ki?

Gratulálok! :)
Jaj en is nagyon mennék már szülni.. de nekem sem úgy néz ki, hogy kijönne hamarabb. Szinten 3.baba. A lányaim is rahuztak 5 napot :D most kisfiút várunk. En december 23.ra vagyok kiírva. Azért is szeretném ha hamarabb jönne, hogy karácsonykor már itthon legyünk együtt..

Én is örülnék, ha már beindulna a szülés. December 27-re vagyok kiírva, de nagyon szeretnék vagy karácsony előtt szülni vagy utána. Persze, ha karácsonyi bébink lesz ugyanúgy fogunk örülni, csak inkább itthon tölteném az ünnepeket, mint a kórházban. Kislány lesz egyébként és második baba. A másik, hogy az első kislányom december 20-án született es szeretnék vele lenni a szülinapján, de hát nincs kizárva, hogy a kistesó is a 20-át választja:)
Én egyébként kifejezetten jól vagyok az elmúlt napokban, egész sok az energiám, de semmit nem érzek egyelőre. Az első kislányom 3 héttel előbb született, a doki szerint a kicsi is hamarabbra várható. Hát meglátjuk:)
Kérdező, te? Mesélj te is!

En is gratulálok mindenkinek :)
Most majd leszakad a derekam, és kemenyedek is, plusz mensi fajdalmam is van. Jó lenne ha beindulna de gyanítom, hogy vaklárma :D

Semmi sem történt.. pedig szenvedtem sokáig.. tényleg nagyok fajt. Meg még most is, de már jobb.
Gondoltam hogy nem lesz ebből szülés , de azért reménykedtem 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!