Megnéznétek a tesztemet? Mikor eshettem teherbe? Mesim előtt közben, vagy utána? Többi lent
30 napra augusztus 20-án jött meg,enyhébb volt mint máskor inkább csak barna néha nyálkás piros vérzés.Ez volt az első closty-s hónapom,így betudtam a gyógyszernek.
DE teszteltem és ezek mai tesztek.Most mikor eshettem teherbe?Elvileg még csak a pém-nek kéne lennie...te ez terhességi teszt.
Csináltam pár napja ovulációs teszteket délután és este több napon is keresztül,de mindig halvány volt.Ezért gondoltam csinálok terhességi tesztet is.
Halvány terhességi tesztjeim voltak a napokban,de amit ma csináltam egyértelműen látszik,nem kell sasolnom.
Mikor eshettem teherbe szerintetek?Nem tudom kiszámolni,segítenétek?
Tesztjeim: [link] html
A Clostyhoz nem értek. Ahhoz viszont, hogy egy teszt így mutassa a terhességet, legalább két hete meg kellett történnie a beágyazódásnak (saját tapasztalat, én az első kimaradt nap után minden nap csináltam tesztet egy héten át, hogy lássam, hogy erősödik a vonlalam... :)
Szóval szerintem két dolog lehetséges, vagy a mensid ideje alatt fogantál meg, vagy még az előző hónapban, a ciklusod vége felé volt egy véletlen pé-d, ami lehetett pl egy erős orgazmustól is :)
De jó,hogy írtatok.
Arra gondoltam,hogy a múlt hónapban 2 domináns érett tüszőm volt az egyik 3-4 mm-el kisebb mint a másik.Lehet,hogy a kisebb is megnőtt aztán megrepedt.lehet,hogy egy jó pár nap különbséggel megtörtént.Orgazmusra visszatérve.Hallottam már ilyenről én is.Remélem nálam is valami hasonló történt.:))
A teszt a fogantatástól kb. két hétre mutat pozitívat (azaz 4 hetes terhesen).Szerintem, ha ma ilyen erős már a csíkod, akkor kb. két hete fogant a baba, vagyis aug 23.-ra tippelek.
Viszont, ha elmész egy jó orvoshoz, akkor már láthat egy pirinyó petezsákot, és abból lehet következtetni a terhesség korára. Mivel most elvileg 4 hetes lehetsz, ezért 1-4mm-es petezsák látszódhat (nálam kerek négy hetesen 1,5mm-es volt).
Sokan azt mondják, hogy náluk csak 5 hetesen látszott a petezsák, ekkorra már kb. 7-10mm-es.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!