Harmadjára is pozitív lett a tesztem ebben az évben, de az előző kettő vetéléssel végződött. Egy kis biztatásért jöttem, 2 vetélés után van olyan akinek pozitív sztorija lett? Nehéz ezt aggodalom nélkül csinálni.
Figyelt kérdés
2021. dec. 7. 14:10
11/20 anonim válasza:
11 hetesen majd 8 hetesen vetéltem, mindkettőnek missed ab. lett a vége. A 3. terhesség elejétől emelt adag progeszteront és véralvadásgátlót szedtem, nyáron született meg a babám. Nem lesz semmi baj kérdező, te mindent megtettél, amit kellett, hogy minden rendben legyen ezzel a terhességgel. Kivizsgáltattad magad, szeded a gyógyszereket. Jó egészséget nektek!🙂
12/20 A kérdező kommentje:
Igazad van, mindent megtettem, most már csak a remény marad, remélem ő már a mi kis szivárvány babánk lesz :) Köszönöm a hozzászólást, ez is biztató nagyon :) *-*
2021. dec. 7. 16:35
13/20 anonim válasza:
Nekem 2 vetélésem volt, nem volt különösebb oka. A 3. babám pedig 27. héten halva született.
De! Nem ijesztegetésből mondom. Most jön a pozitív rész. A 4. már egészségesen jött világra, 2 éves nagylány. Most tervezzük a kistesót.
14/20 anonim válasza:
Attól, hogy te egészséges voltál, amikor szültél, a gyereked még megbetegedhet bármikor. Például a rák sem nézi, hogy ki született gyógyszermentes anyától, azt is megtámadja. Egetverő baromságokat beszélsz.
15/20 anonim válasza:
Ja, amúgy meg az autizmus nem egy betegség. Csak ha már nagyon okosat akarsz mondani, előtte informálódj.
16/20 anonim válasza:
Az az ő dolga, azt csinál a testével, amit akar. De egy nőtársadnak képtelen vagy támogatóan írni? Miért kell belerugni abba, aki már amúgy is a padlón van? Nem értem, neked ettől jobb lesz az estéd?
17/20 A kérdező kommentje:
Jesszus milyen emberek vannak :) képzeld 26 éves egészséges nő vagyok, ez veled is megtörténhetett volna ;) és biztos vagyok benne hogy egészséges gyerekem fog születni, te pedig húzz innen, míg szépen mondom ;) 😃
2021. dec. 7. 21:05
18/20 anonim válasza:
Én nem tudok neked válaszolni, de drukkolok, hogy minden jól alakuljon!!🙂
19/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen☺️
2021. dec. 7. 21:18
20/20 anonim válasza:
Egy beteg baba (12 uh-n derült ki), aztán egy missed ab (9 hetesen már nem volt szívhang) után egészséges kisfiút szültem, aki azóta elmúlt 3 éves. Jelenleg ismét babát várok, 6 hét van még hátra. Te is anyuka leszel, ne aggódj! Idióta pedig mindenhol van, mióta bezárták a bolondokházát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!