A 12. Genetikai uh óta nyomásra faj alul a hasam. Lehetséges hogy túl erősen nyomta be az uh során és most amiatt faj ha kicsit megnyomom? Van ok aggodalomra?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 15. 12:39
1/4 anonim válasza:
Mikor voltál? Nekem is fájt, a vizsgálat végére már kifejezetten, úgy nyomta a doki, azt hittem a hátamon jön ki. Utána is kellemetlen volt aznap, de ennyi.
2/4 A kérdező kommentje:
Hétfőn voltam, de másnap észre se vettem csak tegnap, ratettem a kezem és egy kicsit rányomtam a kezem.. akkor éreztem h bakker ez nem valami kellemes. És a doki epp ott vizsgált ahol most faj. Vizsgálat kozbe is volt olyan pont mikor azt éreztem egy kicsit túl erősen nyomja neki, de nem szóltam érte gondolván tudja, mit miért csinál.
Első baba egyébként, szóval nincs is viszonyítási alapom még ezekben mi lenne a normális és mikor kellene már aggódni..:/
Mindenesetre sokat pihenek és szedek be magneziumot.
2021. ápr. 15. 12:51
3/4 anonim válasza:
Nekem előre szóltak, hogy fájdalmas lehet, de a babának nem lehet baja ettől. Elől tapadt a lepény és nem látott rendesen, mert az elnyelte az ultrahangot.
4/4 anonim válasza:
Hasonlóan érzek én is, az UH másnapján úgy éreztem magam, mint egy kiadós hasizom edzés után. Napról napra javul, még nem egészen jó.. Magnéziumot szedek én is, illetve próbálok többet feküdni, pihenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!