Tényleg annyira jó a szoptatóspárna a has alá ha alszunk? Megéri megvenni? Hol lehet kapni olcsón?

Szia!
Hogy has alá jó-e, azt nem tudom, de én a fejem alá teszem és a kezeimet rakom rá, plusz egy párnát teszek a lábaim alá, így nekem tökéletes. Pont a héten vettem én is, féltem, hogy fölösleges, de merem állítani, hogy tényleg mekönnyíti az ember dolgát. Amúgy 8500 ft volt a bababoltban, és állítólag jól kifogtam.
35 hetes pocis

Szia!
Én nagyon jókat alszok vele:)
Bababőrzén vettem 3500-ért(új) akciós volt.
Itt meg is tudod rendelni, ha akarod:
Igaz néha reggelente a férjem alól szedem ki :D
Ez van :)
Boldog babavárást!
35 hetes hóember

Szia!
Igen,tényleg jó és érdemes megvenni!
El sem tudnom képzelni mi lenne velem ha nem lenne mondjuk biztos nem aludnék :-)
Tesz-veszen rendeltem új és mikro gyöngy töltetes, és van hozzá ajándék kis zsák töltet is 3500.- ennél olcsóbban nem hiszem hogy találsz.
Itt egy példa de nézz körül több féle mintában és színben megtalálható

Szia!
Én biztos vagyok benne, hogy jó. De én egy sima egyszerü párnát használtam. Tökéletesen megtámasztotta a hasam.

Hello!
Én speciel tökéletesen jól megvoltam nélküle, szerencsére a gyermekeim sem panaszkodtak, és gyönyörű szépen szopizott mind a kettő, jókat aludtak közben, nekem sem volt kényelmetlen.
Ezt neked kell eldöntened.
Véleményem szerint, ha egy kis-vagy nagypárnával megoldható a dolog, akkor felesleges pénzt kidobni a szoptatós párnára...
Nagyon bevált!
Nem tudtam 45 percen keresztül könyökölni, így a fekve szoptatás ki volt lőve.
Mindíg ülve szoptattam. Két évig volt segítség a párna. Meg előtte 2 hónapig alváshoz pocakosan.
Én tönkölyt vettem akciósan, én is a szopiparna.hu-n.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!