Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tényleg annyira jó a szoptatós...

Tényleg annyira jó a szoptatóspárna a has alá ha alszunk? Megéri megvenni? Hol lehet kapni olcsón?

Figyelt kérdés
2008. dec. 13. 20:00
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Hogy has alá jó-e, azt nem tudom, de én a fejem alá teszem és a kezeimet rakom rá, plusz egy párnát teszek a lábaim alá, így nekem tökéletes. Pont a héten vettem én is, féltem, hogy fölösleges, de merem állítani, hogy tényleg mekönnyíti az ember dolgát. Amúgy 8500 ft volt a bababoltban, és állítólag jól kifogtam.

35 hetes pocis

2008. dec. 13. 20:30
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én nagyon jókat alszok vele:)

Bababőrzén vettem 3500-ért(új) akciós volt.

Itt meg is tudod rendelni, ha akarod:

[link]

Igaz néha reggelente a férjem alól szedem ki :D

Ez van :)

Boldog babavárást!

35 hetes hóember

2008. dec. 13. 20:34
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Te magad fogod kitapasztalni, hogy lesz neked a legkényelmesebb. A babádnak is jó lesz a párna, amikor kezd ülni. Köréteszed, így nem dől el. És persze szoptatásnál. Nekem nagyon bevált, 3000 ft-ért vettem bababoltban. Kisebb fajta, de nekem elég volt. Nagyobbat 4500 ft-ért láttam.
2008. dec. 13. 20:44
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Igen,tényleg jó és érdemes megvenni!

El sem tudnom képzelni mi lenne velem ha nem lenne mondjuk biztos nem aludnék :-)

Tesz-veszen rendeltem új és mikro gyöngy töltetes, és van hozzá ajándék kis zsák töltet is 3500.- ennél olcsóbban nem hiszem hogy találsz.

[link]

Itt egy példa de nézz körül több féle mintában és színben megtalálható

2008. dec. 13. 20:50
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én biztos vagyok benne, hogy jó. De én egy sima egyszerü párnát használtam. Tökéletesen megtámasztotta a hasam.

2008. dec. 13. 20:53
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
én szenté avatnám azt, aki kitalálta, de komolyan... istenieket aludtam rajta pocakosan és még néha most is, illetve az elején csak ezzel tudtam szoptatni, mert a babám nem volt hajlandó elég nagyra nyitni a száját és sokszor kisebesedett a mellem, úgyhogy belefektettem a párnába, a térdemmel megtámasztottam, egyik kezemmel a cicit fogtam a másikkal meg kinyitottam a száját és ment a szopi. Most már profi a srác, de akkor nagyon sokat használtuk. Ha kicsit kreativ vagy a www.kreativcafe.hu oldalon találsz hozzá szabásmintát.
2008. dec. 13. 20:56
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem bevált.Teszveszen vettem kb 2700 ft-ért.És mikor megszületik a baba,akkor is ki lehet használni.Szerintem megéri.
2008. dec. 13. 21:05
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
én a lábam koze teszem, szerintem lassan utan kell toltenem, ugy elnyomtam, de sokat segit, akkor is ha az elejen budi volt meg zorgott, mar el sem tudok aludni nelkule!
2008. dec. 13. 22:16
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Hello!

Én speciel tökéletesen jól megvoltam nélküle, szerencsére a gyermekeim sem panaszkodtak, és gyönyörű szépen szopizott mind a kettő, jókat aludtak közben, nekem sem volt kényelmetlen.

Ezt neked kell eldöntened.

Véleményem szerint, ha egy kis-vagy nagypárnával megoldható a dolog, akkor felesleges pénzt kidobni a szoptatós párnára...

2008. dec. 14. 01:29
 10/10 anonim válasza:

Nagyon bevált!

Nem tudtam 45 percen keresztül könyökölni, így a fekve szoptatás ki volt lőve.

Mindíg ülve szoptattam. Két évig volt segítség a párna. Meg előtte 2 hónapig alváshoz pocakosan.

Én tönkölyt vettem akciósan, én is a szopiparna.hu-n.

2008. dec. 24. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!