Első babás kismamik! Ki mikor érezte a baba első mozgását? És mikor tudtátok meg a baba nemét? Hogy vagytok?
Figyelt kérdés
17 hetes és 5 napos kismami vagyok!2021. dec. 4. 13:02
21/36 A kérdező kommentje:
14:15
Remélem minél előbb elmúlik Jobbulást!
2021. dec. 4. 14:20
22/36 A kérdező kommentje:
14:16
Sajnálom, szerintem még várj vele kicsit, nekem mindig azt mondták ne vegyünk még semmit mert korai, a babonák miatt is, persze ebben nem hiszek, de inkabb megvárom a 19 hetes genetikait és hogy milyen nem lesz!
2021. dec. 4. 14:23
23/36 A kérdező kommentje:
14:16-os Mennyi idős babás vagy?
2021. dec. 4. 14:23
24/36 A kérdező kommentje:
14:16-os Ne aggódj minden rendben lesz és ne idegeskedj!❤
2021. dec. 4. 14:26
27/36 A kérdező kommentje:
Jajj de jó, gratulálok és mindenjót kívánok és a többi kismamisnak is itt!
Ne aggódj, innen már szerintem nem lehet probléma, gondolj a babádra és hogy minden rendben lesz!❤
2021. dec. 4. 14:38
28/36 anonim válasza:
Esetleg magnosolv helyett magnerot tabletta? Vagy a magnosolv adagot emelni? Én kb 15.hét óta szedek magnerotot, 3x2 szemet. Soknak hangzik, de a keményedesek miatt muszáj. Amikor véletlenül kevesebbet vettem be, akkor nekem is éjszaka begörcsölt a vádlim.
29/36 anonim válasza:
Köszönöm kérdező nektek is minden jót kívánok🥰
Utolsó : most meg próbáltam hogy legyen 3, nemrég ittam, kicsit segített, legkevesebb ha hasmenést okoz ha segít, legalább nem lesz szekrekedesem😂 a kemenyedest szépen elmulasztotta
30/36 anonim válasza:
Mi már megtudtuk a babánk nemét, kisfiú lesz, 15+4 hetes vagyok, nifty tesztet csináltattunk, onnan tudjuk biztosra ilyen korán, de nem vásárolunk még semmi babás dolgot, nehogy valami történjen. Mozgást sajnos még nem éreztem, a hasam pedig nagyon gyakran fáj, ezért kértem is jövő hétre soron kívüli uh-t, remélem semmi baj nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!