Első babás kismamik! Ki mikor érezte a baba első mozgását? És mikor tudtátok meg a baba nemét? Hogy vagytok?
Figyelt kérdés
17 hetes és 5 napos kismami vagyok!2021. dec. 4. 13:02
11/36 anonim válasza:
Vádligörcs ellen magnézium!!! Csodákat tesz.
12/36 A kérdező kommentje:
13:56 Hát igen azért ilyenkor az emberbe megfordul hogy most mi tévő legyen és hogy mi lesz valójában!
2021. dec. 4. 14:07
13/36 anonim válasza:
Biztosan nem kell kétségbe esned, hamarosan érezni fogod, utána le se lehet majd állítani a kis maszmókot :P
14/36 A kérdező kommentje:
14:01 Igen volt, hogy éreztem már, de még nem folyamatosan, a védőnőm azt mondta ne aggódjak leginkább 18-20 héten fogom jobban érezni!
Jól vagyok köszönöm szépen!
2021. dec. 4. 14:11
15/36 A kérdező kommentje:
14:04 Remélem, hogy nem fordul ilyen elő, de igazából a baba a legfontosabb és bármit képes vagyok elviselni csak neki ne legyen baja, jól vagyok köszönöm szépen!😍❤
2021. dec. 4. 14:12
16/36 A kérdező kommentje:
14:07 Nem bánnám, annyira várom már megérkezzen a kis manó!
2021. dec. 4. 14:13
17/36 anonim válasza:
Uniszex dolgokat vettünk és készítettünk amúgy is, mert sok tesót terveztünk, ezt nem befolyásolta az, hogy nem tudtuk biztosra. 😊
18/36 anonim válasza:
2es na igen, most már nem, valószínű a futyi😂😂sajnos nekem nem tesz csodat a magnézium 😭 napi 2 tasak magnesolvot iszom és semmi, ma már egész nap gorcsbn van mindkettő 😭
19/36 anonim válasza:
Jajj en nem tudom mit csináljak, van egy irtó cuki bögre apukaknak címezve ráadásul van svéd felirattal is (párom svéd), de nem tudom meg merjem e rendelni... Előző terhessegemnel rendeltem neki egy leendő apukás kepeslapot és másnap elveteltem😭 rossz omen 🤷♀️
20/36 A kérdező kommentje:
14:14 Igazából ezen én is gondolkodtam már, csak sokan mondják még felesleges akármit is venni!
2021. dec. 4. 14:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!