Normális, hogy a vetélésem után ennyire labilis vagyok?
Szia! Nekem missed ab-om volt pár hete, de én most már jobban vagyok. 1 héttel a műtét előtt tudtuk meg, hogy sajnos nem lesz babánk. Akkor borzalmas volt. Nem aludtam, elsírtam magam, kikészültem. A műtét után is folytattam a szomorkodást, de most sikerült összeszednem magam. Nem tudtam elképzelni, hogy sikerülni fog, de elkezdtem "gyászolni", amitől jobb lett. Beszéltem róla, amit addig nem tettem meg. Sokat gondolok rá, hogy biztos jó helyen van (lehet, hogy valójában ez hülyeség, de nekem ez így jó). Itt a karácsony is, és minden nap angyalka alakú karácsonyfa díszeket csinálok, hogy így ott legyen velünk. Furán hangozhat, de nekem ettől jobb. Találd meg magadnak azt az elfoglaltságot, amitől könnyebb lesz. Nem kell Őt elfelejteni, csak elengedni... Sajnos így alakult.
Sok erőt kívánok neked!
Amúgy én 8 hetes voltam.
Szia! Én teljesen megértelek! nekem júliusban volt missed ab-m 8hetesen. A mai napig ha erre gondolok rám tör a szomorúság és elég gyakran sírok is, pedig jó pár hónapja volt. szerencsére van egy nagyszerű férjem, aki ilyenkor indig vígasztal és akkor jobban leszek. Természetes, hogy így reagálsz, hiszen a Te babád volt és a Te testedben fejlődött még akkor is ha mégcsak nagyon picike volt. Én utána hetekig tök üresnek éreztem magam, nem tudtam hova tenni a dolgokat. Egyszerűen nem tudtam felfogni, hogy meghalt a gyermekünk.
Most ott tartok, hogy hallani sm akarok gyerekről, mert amíg nem teszem túl magam rajta, feleslegesnek tartom a dolgot. Persze szeretnék már babát, de semmi értelmét nem látom annak, hogy állandóan azon görcsöljek, vajon minden rendben van e. Az senkinek nem jó. Ha már azt érzem teljesen túl vagyok rajta, na akkor majd jöhet:-) Bízom benne hamar eljön ez az idő is:-)
Remélem a következő terhességnél már minden rendben lesz és egészséges kisbabád születik majd:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!