Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Bonprixrol rendelt valaki...

Bonprixrol rendelt valaki kismamaruhat?

Figyelt kérdés
Milyen a minosege? Megeri? Engem foleg a leggings erdekelne

2021. dec. 3. 16:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a leggings a terhesség végéig húzta és elkopott. A varrás mellett elkezdett fesleni. Három leggingset és három farmert hordtam felváltva, szóval nem mondanám hogy túl sokat hordtam. Az egyszínű lelosi leggings azóta is jó, a mintás ocsmány módon kikopott egy hét után már.

Nekem nyáron és ősz elején volt nagy pocim, így sima laza nyári ruhákat hordtam főleg, hűvös időben legingsel. A nyári ruhákat is onnan rendeltem, teljesen jók és hordani fogom őket később is. Szinte mind full műszálas, ahhoz képest túlárazott.

2021. dec. 3. 21:58
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Én egy kismama farmert rendeltem, az nagyon bevált.

Jó a mérete és jól áll.

3 kismama pulóvert, azok is nagyon jók, a minőségük is, de egyik sem volt olcsó.

Szerintem hétfőre megjön a 2 leggings, amit még tőlük rendeltem, megírom, hogy milyenek lettek. : )

2021. dec. 4. 08:52
 13/14 anonim ***** válasza:
bonprix és az astranexen is jo kismama ruhák vannak.
2021. dec. 4. 13:37
 14/14 anonim ***** válasza:
12-es vagyok. Nagyon jók a leggings-ek, amiket rendeltem!
2021. dec. 11. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!