32 hetes magzat túl kicsi?
Sziasztok ma vagyok 32hét 4napos.
Ma voltam a 32. heti ultrahangon és azt mondta az orvos,hogy kicsi a baba a jelenlegi mérés 31.hét 6naposnak felel meg.Azt mondta nem kóros de 3hét múlva menjek vissza és akkor kiderül.
A méretek :
BDP:79mm
HC:287mm
AC:275mm
FL:59mm
Becsült súly:1770g
Eddig mindig jók voltak a méretei nem tudom miért maradt most le.Azt mondta a méretén kívűl mindent rendben talált,de vastag a hasfalam és sokszor mondta már,hogy nem jól látszodik.De ha valami gond lenne azt észre venné?:( Volt valakinek ilyen kicsi babája 32 hetesen?
Bpd: 85 mm
Hc: 294 mm
Ac: 259 mm
Fl: 57.5 mm
1579 gramm
Nekem a feje volt nagyobb, minden egyéb kisebb. Már arányos lett a 36. hét óta, már nem nagy a feje, de még mindig nem volt óriásbaba. És hamarosan kiderül mekkora :)
?????
Az én babám a 32. heti UH-n kb. pont ugyanezekkel a paraméterekkel rendelkezett, teljesen átlagos mérettel és súllyal született
33+5. napon mérték a babámat 2 kilónak, azt mondta nekem is a dokim hogy túl kicsi :( most csütörtökön kell újra mennem, akkor leszünk 35+5 naposak. 5. válasz nagyon megnyugtató!
Nincs két egyforma baba :)
Kicsi???
Nekem is ekkora volt 1760 grammra saccoltak. És 40+5 napra született 3750el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!