Miért van az,hogy ahogy lefekszem hanyatt, azonnal érzem a baba mozgását?
Figyelt kérdés
Viszont állás közben, vagy jarkalas közben sokkal kevésbé érzem.
19 hkm
2021. nov. 29. 21:27
1/7 anonim válasza:
Gondolom azért mert máshogy helyezkedik el. 39 hetes vagyok, de állva a mai napig csak sejtem, hogy éppen mozog.
2/7 anonim válasza:
Jó neked, én 20 hetes leszek, csütörtökön és még nem érzem, bár ma azt mondták napok kérdése és örüljek a nyuginak mert a kicsi fiam a legelső uh óta örökmozgó szóval ha, egyszer megerzem nagyjából nonstop buli lesz😂
3/7 A kérdező kommentje:
Én is csak azt érzem ha csuklik...vagy nem tudom az csuklas e.. az alhasamban ilyen luktetes szerű.
2021. nov. 29. 21:54
4/7 anonim válasza:
Olyat en is érzek, nekem ilyen szivdobogas, de nem az enyém az biztos, de szerintem azok csak az erek
5/7 anonim válasza:
Sok a baba helye, a baba kicsi még ez lesz még erősebb is. babát ringatod,ha mozogsz.
6/7 anonim válasza:
Én érzem akkor is, ha állok, vagy járkálok, de olyankor sokkal ritkábban mozog. Én is arra gondolok, hogy olyankor elringatom, de amint megszűnik az inger, csinál magának.
7/7 anonim válasza:
Az enyém is mintha azonnal beindulna, ha lefekszem. Tesója is ilyen volt. Mivel még nem oylan óriási, ezért az nem lep meg, hogy állva nem érzem a 21. Héten
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!