Lábgörcs, zsibbadás ellen valami? December 8-ra van csak időpontom a nőgyógyászomhoz.
Figyelt kérdés
19+4 vagyok ma. Már vagy egy hete görcsöl a bal lábam éjjel amitől alig tudok aludni (nem a vádlim, valahogy az egész lábam összerántja a görcs mint mikor a sas behajlítja a karmait hogy megfogja a zsákmányt, tudom hülye hasonlat). De ma reggelre már napközben is fáj, gyengének érzem mindkét lábszáram és mindkét kezem, és közben érzem hogy görcsöl mindkét térdem alatt és vádli környékén. Biztos hogy nem vitaminhiány, mivel a maximális adag magnéziumot szedem (2x1 tasak magnesolv) illetve 1250mg kálciumot (1200 a megengedett, de nekem 500mg egy tabletta így a 1.5 marad), d vitamint, szelént, c vitamint is szedek, nem segít egyik se :(2021. nov. 29. 11:55
11/14 anonim válasza:
Éjszaka, ha görcsöl a lábam, elég durván, már nyújtózni se merek ( kb. minden izmom be tud rándulni térdtől lefele) elrágok 2 magnerotot, az elég gyorsan segít. De lehet, hogy a te esetedben nem a magnézium/kalcium hiány okozza...
14/14 A kérdező kommentje:
Szedek magnéziumot augusztus óta mióta pozitív lett a tesztem. Magne b6 semmit nem ért, most magnesolvot iszom, az sem segít.
2021. nov. 30. 11:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!