Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lábgörcs, zsibbadás ellen...

Lábgörcs, zsibbadás ellen valami? December 8-ra van csak időpontom a nőgyógyászomhoz.

Figyelt kérdés
19+4 vagyok ma. Már vagy egy hete görcsöl a bal lábam éjjel amitől alig tudok aludni (nem a vádlim, valahogy az egész lábam összerántja a görcs mint mikor a sas behajlítja a karmait hogy megfogja a zsákmányt, tudom hülye hasonlat). De ma reggelre már napközben is fáj, gyengének érzem mindkét lábszáram és mindkét kezem, és közben érzem hogy görcsöl mindkét térdem alatt és vádli környékén. Biztos hogy nem vitaminhiány, mivel a maximális adag magnéziumot szedem (2x1 tasak magnesolv) illetve 1250mg kálciumot (1200 a megengedett, de nekem 500mg egy tabletta így a 1.5 marad), d vitamint, szelént, c vitamint is szedek, nem segít egyik se :(
2021. nov. 29. 11:55
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Ja és fura de zsibbad a talpam :O PEdig fel van polcolva és próbálom tornáztatni is, lábujjhegyen járás, bokakörzés, vádli visszahajlítás,masszázs...
2021. nov. 29. 11:56
 2/14 anonim ***** válasza:
Mi köze ehhez a nőgyógyászatnak?
2021. nov. 29. 12:16
 3/14 A kérdező kommentje:
2es, passz, a védőnő mondta hogy kérdezzem a nőgyógyászom , én sem értem jobban mint te.
2021. nov. 29. 12:28
 4/14 anonim ***** válasza:
Belgyógyász lesz az, csak félrehallottad.
2021. nov. 29. 12:39
 5/14 anonim ***** válasza:
A védőnő hasi görcsre gondolt.
2021. nov. 29. 12:41
 6/14 anonim ***** válasza:
Gerinceddel nincs gond? Nem fokozódik, ha valamelyik irányba hajolsz vagy csavarodsz?
2021. nov. 29. 12:45
 7/14 A kérdező kommentje:
Nála nem lehet tudni semmihez sem ért 😂😂 tőlem kerdezte lehet e terhesen saridont szedni😂
2021. nov. 29. 12:53
 8/14 A kérdező kommentje:
Kedves 7es, alapból gerincferdulesem van de nem fokozodik viszont sokszor elmozdul a csípőlapatom, lehet ez az oka. Amúgy ha valakinek a növekvő méh nyom egy ideget azt látják valahol, uh, stb?
2021. nov. 29. 12:54
 9/14 anonim ***** válasza:
Csipőlapát elferdüléstől simán lehet, nekem szülés után volt amiatt, hogy menni sem tudtam, úgy zsibbadt az egyik lábam végig, bár csak függőlegesben és főleg álldogálástól jött elő. De gyanús, hogy nem vitaminhiány, ha csak az egyik lábad. Röntgenen látják, ha elmozdult, ideget csak mri-n - de terhesen szerintem egyiket se lehet. Manuálterapeuta gyógytornászhoz mehetsz, ő felrakhat neked ilyen "tape" szalagot talán, ami helyrehúzza (az izom helyett, arra meg rendszeresen gyógytornászni kellene, hogy tartsa), de ezt is meg kell érdeklődd, szabad-e.
2021. nov. 29. 13:36
 10/14 A kérdező kommentje:
Igen köszönöm, van manuálterapeutám, jövő hétfőn megyek hozzá. A kinezio tape sajnos nekem nem jött be, allergiás lettem rá, egyfolytában viszketett, szóval sajnos nem tudta használni ő se, de az átmozgatása segít igen.
2021. nov. 29. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!