Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mik azok, amiket tilos de...

Mik azok, amiket tilos de legalábbis erősen ajánlott kerülni terhesség alatt?

Figyelt kérdés
mint. pl. alkoholt inni, drogozni, cigizni, bungee jumpingolni
2021. nov. 28. 08:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
41%
#9 Mint írtam is, én csakis szakemberekre hagyatkozom. Lássuk be, az alkohol az esetek szinte 100%-ban tilos - kivételt képez pár független kutatás, de ezek nincsenek a kórházi protokollban, nem is foglalkozik az egészségügy velük, mert jelentéktelenek, olykor veszélyesek is, mert csak egy pontból közelít meg a problémát, helyzetet. Pl. a bőr jó vashiányra (pont). Meg sem említi, hogy DE rossz a baba agyi fejlődésére, ami rettenetesen fontos dolog, vagy NEM az? De ne élezzük ki dolgot az alkoholra, nagyon sok más minden is van, ami tiltólistás. Tudom, valószínűleg sokan ezen meglepődnek, fel is háborodtak - míg mások a babájuk egészsége érdekében minden tanácsot, figyelmeztetést komolyan vesznek. Az előbbit egyszerűen nem értem, mert a minimális % is kockázat, nem kell hozzá atomfizikusnak lenne, hogy valaki megértse. Csak könnyebb nem foglalkozni a dologgal, meg utálni azt, aki rávilágít.
2021. nov. 28. 11:25
 12/15 anonim ***** válasza:
83%
A szakemberek sem azt mondják, hogy ha egyszer-egyszer megkívánod a jól átsütött májat pl., akkor nem eheted. Gondolom nem eszik senki szusit, nyers húst, pasztőrizálatlan tejből készült termékeket mindennap minden étkezésre…
2021. nov. 28. 12:20
 13/15 anonim ***** válasza:
36%

Igazabol ezek csak a "modern" orvostudomany allitja.

Erdekes modon japanba es a keleti nepeknel nincs baj a nyers etelekkel. Mashol sem a minosegi es mertekletes alkohol fogyasztas.

2021. nov. 28. 17:24
 14/15 anonim ***** válasza:
53%
várandosan sulyzozni,hasra edzeni,kerékpározni sem szabad, meg maraton és versenyeket csinálni. minden orvosi felügyelet alatt és személyi edzővel lehet csinálni a sportolást. terhesen trombozis miatt sokat ülni és fekdüni elhizni sem szabad
2022. jan. 6. 10:35
 15/15 anonim ***** válasza:
14-es: már miért ne lehetne sportolni terhesség alatt? A terhesség nem betegség, aki korábban is sportolt, az terhesség alatt is folytathatja, még a hasra edzéstöl sem lesz baja a babának.
2022. jan. 6. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!