Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Covidos kismamák milyen...

Covidos kismamák milyen gyógyszereket kaptatok hogy vészeltétek át a betegséget?

Figyelt kérdés

20 hetes vagyok

Oltott de gyanúsan sokat pisilek és aggaszt meg jó lenne tapasztalatokat olvasni

2021. nov. 26. 22:01
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Áprilisban voltam covidos, 29 hetesen. Nem kaptam rá semmit, vitaminokat szedtem, meg egy szem panadolt vettem be lázra. Az orvosom nem mert semmit kiírni a terhességem miatt.
2021. nov. 27. 01:03
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
En csak ejszaka pisilek vagy 6x 😂😂😂😂 sosem volt kóros, terhessegem előtt is sokszor pisiltem pedig inni szinte nem is ittam, volt nap hogy összesen 2,3 decit😂
2021. nov. 27. 09:38
 23/27 anonim ***** válasza:

De hogy pisilned ki a magzatvizet? Ezt nem ertem.

En a terhesseg elejetol sokat jartam pisilni lehet hogy most a masodik terhessegednel azert kell tobbszor mert ugy helyezkedik hogy nyomja a hugyholyagod (?)

Pihenj sokat hagyj ra mindent most a nagyobbra. Mikroalvasokat probalj csinalni vagy csak kapcsold be a tvt nezd azt.

2021. nov. 27. 11:02
 24/27 anonim ***** válasza:
Ha csak annyi tunted van,hogy sokat pisilsz (ami amugy ndm covidra vall,hiaba is szeretned), ne szedj semmit vitaminokon kivul. Ha lazad/hoemelkedesed lenne akkor paracetamol tartalmu gyogyszert szedhetsz,nem agyba-fobe,ha faj a torkod,kohogsz,akkor cukorkak vagy herbal swiss por,illetve ha jol tudom tantumverde (?) is mehet. Orrfolyas eseten tengervizes,de igazabol nem valoszinu,hogy pl egy otrivin orrspraytol is barmilyen bajod lenne 1-1 hasznalattol. Ha ezekbol egyik sem all fenn a pisilesen kivul,akkor orulj,hogy ennyivel meguszod es ne karogj! Orultem volna,ha en is csak sokat pisilek,amikor tavaly 32 hetesen elkaptam...
2021. nov. 27. 11:23
 25/27 A kérdező kommentje:

Egyértelmű h a szervezet kiválasztásával kerülne ki a nagzatviz a hugyholyagba…..

Hisz oda be is valahogy úgy került nem egyenesen a gyomrombol ment a gyerekhez az ásványvíz. Szóval ezekre a válaszokra nem is tudom hogy lehetne értelmesen válaszolni aki azt vette ke egyenesen a nagzatvizet pisilem ki.

Leírtam sokszor h tényleg az reagáljon aki értelmesen hozza tud szólni mert nem volt semmi idom magyarázkodni.

Mint utólag kiderült betegség alatt beleittam párom által főzött teaba is és volt egy vízhajtó gyógyfű egyik teajaba belefőzve amire így reagáltam. Nem szabadna ilyet innom most de a fűszerek miatt nem éreztem gyogyfuves teának..

Aki szerint bemagyarázom magamnak a covidot mert nekem attól jó, hat leírom karantén covidos dadus covidos gyerek mellett úgy hirtelen nem baranyhimlőre gondol az ember de tényleg az volt a zavaró hogy a néhány segítőkész válasz közt sok csak bírált meg kioktatott információ nélkül és rengeteg figyelmet elvesz ez a sok kötekedés ilyenkor egy beteg embertől aki beteg gyereket ápol és tényleg segítséget ker vagy tanácsot …

2021. dec. 12. 13:15
 26/27 anonim ***** válasza:
81%
Hiaba mentegetozol,buta vagy attol meg.
2021. dec. 12. 14:55
 27/27 A kérdező kommentje:

Mentegetőzik a közeli rokonod.

Leírom a gyengebbeknek h nyomorékok meg ilyen helyzetű emberekkel szemben is

Te meg attól érzed magad menőnek h beszólsz egy kismamának.

Gratulálok, anyád se volt a toppon mikor nevelni próbált, már ha próbált…

2021. dec. 13. 09:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!