Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Covidos kismamák milyen...

Covidos kismamák milyen gyógyszereket kaptatok hogy vészeltétek át a betegséget?

Figyelt kérdés

20 hetes vagyok

Oltott de gyanúsan sokat pisilek és aggaszt meg jó lenne tapasztalatokat olvasni

2021. nov. 26. 22:01
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
93%

"Miért kell szájba rágni azt h honnan tudom h covidos vagyok"

Mondjuk ha értelmesen megfogalmaznád a kérdésed, nem úgy, mint egy debil, akkor esetleg lehetne is érteni, hlogy mire gondolsz.

Egy k.va szóval nem írtad, hogy igazolt covid fertőzött vagy, csak annyit, hogy gyakran kell pisilned, és ez gyanús.

Tudod nem véletlen értelmezte ezt mindenki úgy, hogy szerinted a gyakori vizelési iner az covid tünet, és ebből sejted azt, hogy covidos vagy.

Ha mindenki szembe jön veled az autópályán, akkor valószínű, hogy nem az összes többi a hülye....remélem érted.

2021. nov. 26. 22:56
 12/27 A kérdező kommentje:

Ok

Pozitív teszt

Kirívóan sok vizelés (esetemben )

Információ a magzatvizre való hatásáról a covid alatt

Ennél többet miért kell magyaráznom

Neharagidjatok de nem én akarok sztorizni hanem én kertem infokat aki járt már ebben a cipőben

Nekem azért sok a 12 alkalom mert folyton azzal küzdök h nem iszok eleget és nem is kívánom és amennyit pl na mentem annyit 2 nap alatt ittam meg

És terhesen második gyerekkel vagyok tudom mennyit járok átlagba egy nap

Részemről ennyi a magyarázkodás

Aki tud érdemben válaszolni segíteni annak reagálok ezentúl inkább

2021. nov. 26. 22:57
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Igyál sokat és örülj neki, hogy sokat pisilsz, betegség esetén igenis sokat kell! Nem hiszem, hogy köze lenne a magzatvized állapotához, de ha igazoltan covidos vagy, akkor miért nem a dokidat hívod fel, hogy mit javasol és te mitől tartasz? Ő majd ajánl olyan gyógyszert, amit esetleg bevehetsz és ad tanácsokat.
2021. nov. 26. 23:00
 14/27 A kérdező kommentje:

Nézd 11#es

A lényeg a fő kérdés volt a vastag betűs

Nem is kellet volna infót írnom magamról a “részletek” közé és akkor nem akadna egyből kötekedő senki…

Lázas kisgyerek mellett hulla fáradtan ülök és próbálok vmi kis infót kikutatni v honnan h kismamák hogy küzdöttek a coviddal lehet debilre fáradtan magam legyszi bántsál pont ez hiányzik az életembe egy ilyen megmondó .

2021. nov. 26. 23:01
 15/27 A kérdező kommentje:

A dokim egy katasztrófa kb mindenre az a válasz hogy nem vesz

Első terhességem alatt kikeszitett amiket felírt betegségre

Eddig gyerekem betegségére koncentráltam míg nincs sok tunetem nem tudok kihez szólni kifejezetten

2021. nov. 26. 23:03
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Citromos tea mézzel töménytelen mennyiségben, C és D vitamin megemelt dózisban, náthás tünetes enyhítésére Herbal Swiss forró italpor, láz esetén fontos azt csillapítani. Kék dobozos Panadolt szokták javasolni kismamáknak, de azért én rákérdeznék az orvosomnál, mit ajánl, nem szednék be akármit, amit idegenek írtak a gyakorin… jobbulást.
2021. nov. 26. 23:05
 17/27 anonim ***** válasza:
94%

"A napi 12 alkalom kirívóan sok és eddig annyit tudunk h a magzat vízre erősen hat és csökken"

De nem úgy, hogy kipisiled... Tudod: két külön lyuk.

2021. nov. 26. 23:06
 18/27 anonim ***** válasza:
Én voltam kovidos, de normál mennyiségű magzatvízzel mentem szülni.
2021. nov. 26. 23:35
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Hát én még nem voltam terhes, de ha a húgycsöveden keresztül pisiled ki a magzat vizet én megeszem a kalapom!

Ez szimplán egyszerű anatómia

2021. nov. 26. 23:38
 20/27 anonim ***** válasza:

Tavaly szeptemberben voltam covidos, úgy 5-6 hetesen.

Enyhe tünetek voltak: száraz köhögés, láz (két napig), fáradtság, szaglás vesztése.

Lázat én algopirinnel csökkentettem, a többi tünetet pedig, mint egy normál megfázásnál.

A baba egészséges, a terhesség pedig problémamentes volt.

2021. nov. 27. 00:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!