Létezik, hogy babát várok? Pozitív tesztek, de semmi tünet. Írjatok Nektek hogyan volt. Kb most lehetek 5 hetes.
szia!
Nálam a pcos nem befolyásolt eddig semmit a terhességemen, ez a "dokik szerint nehezen eshettem volna csak teherbe" ez ijesztgetés. Mázlid volt, nem kell évekig küzdened a babaért. :)
A tünetek furcsán jöttek, először csak a melleim fájtak nagyon. Elmúlt, jött az émelygés. Elmúlt, jött a hányinger. Jelen pillanatban csak a hangulatingadozás van. Ez nagyon változó. Anyukámnak a három terhességből egyiknél sem voltak ezek a tünetek.
A természetet ne sürgesd, messze még a vége. Lehet, hogy a következő hetet a fejeddel a wc-ben töltöd. :D
Szia!
Én is PCOS vagyok, és ugyanugy jártam mint te! Abbahagytam a gyogyit, 3 án 13 án megfogant...!
Azért bajosabb egy picit ez a terhesség mint pcos nélkül, mert gyakoribb a kilökődés:(! Ughyogy dokinak mindenképp emlisd meg és vigyi magadra! Ne emelj nehezet, ...stb. Kiméld magad!
Nyugi a tünetek meg majd jönnek. Az elején vagy még nagyon. Én 7 hetes voltam mikor megcsináltam az első tesztet. Mikor "diagnosztizált" a doki, utána még egy 3 hétig csináltam volna a teszteket (napi többször is), hogy te jó ég ez tuti igaz?:)
A hányásos kérdésedre meg annyit tudok irni, hogy valaki 38 héten is hány...
Minden terhesség más, ezt jegyezd meg:)! Vannak hasonlóságok, de a tünetek és az hogy meddig tart az eltér...!
Jó babavárást, olvasgass itt is, meg más oldalakon is. "Tanulj":)!
Üdv neked 35 hetes pocis
Tudnál nekem jó tanácsokat adni?Nagy tapasztalatod van mint pcos mint kismama is.
Igen én is aggódom a kilökődés miatt, mit lehet az ellen tenni? Olvastam a palásfű teáról stb.
Az a baj aggódós vagyok, mert nem lesz hova visszamenni dolgozni szülés után, és a kisgyerekeseket nem szeretik a munkáltatók ugye:-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!