Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Létezik, hogy babát várok?...

Létezik, hogy babát várok? Pozitív tesztek, de semmi tünet. Írjatok Nektek hogyan volt. Kb most lehetek 5 hetes.

Figyelt kérdés
Egy hónapja , hogy abba hagytam a gyógyszert ( fogamzás gátló 7 évig szedtem ),nem jött meg a menstruációm időben, teszteltem, két alkalommal is mind a két teszt különböző volt és este is pozitív lett és első reggeli tesztelésre is, de nem érzek semmit, nem szédülök, nincs hányingerem, ételundorom. Lehetek terhes?PCOS - em van a dokik szerint nehezen eshettem volna csak teherbe.
2010. szept. 5. 11:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

szia!

Nálam a pcos nem befolyásolt eddig semmit a terhességemen, ez a "dokik szerint nehezen eshettem volna csak teherbe" ez ijesztgetés. Mázlid volt, nem kell évekig küzdened a babaért. :)

A tünetek furcsán jöttek, először csak a melleim fájtak nagyon. Elmúlt, jött az émelygés. Elmúlt, jött a hányinger. Jelen pillanatban csak a hangulatingadozás van. Ez nagyon változó. Anyukámnak a három terhességből egyiknél sem voltak ezek a tünetek.

A természetet ne sürgesd, messze még a vége. Lehet, hogy a következő hetet a fejeddel a wc-ben töltöd. :D

2010. szept. 5. 14:57
 12/14 A kérdező kommentje:
Lehet buta kérdés, de meddig normális dolog a hányás?
2010. szept. 5. 15:05
 13/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is PCOS vagyok, és ugyanugy jártam mint te! Abbahagytam a gyogyit, 3 án 13 án megfogant...!

Azért bajosabb egy picit ez a terhesség mint pcos nélkül, mert gyakoribb a kilökődés:(! Ughyogy dokinak mindenképp emlisd meg és vigyi magadra! Ne emelj nehezet, ...stb. Kiméld magad!

Nyugi a tünetek meg majd jönnek. Az elején vagy még nagyon. Én 7 hetes voltam mikor megcsináltam az első tesztet. Mikor "diagnosztizált" a doki, utána még egy 3 hétig csináltam volna a teszteket (napi többször is), hogy te jó ég ez tuti igaz?:)

A hányásos kérdésedre meg annyit tudok irni, hogy valaki 38 héten is hány...

Minden terhesség más, ezt jegyezd meg:)! Vannak hasonlóságok, de a tünetek és az hogy meddig tart az eltér...!

Jó babavárást, olvasgass itt is, meg más oldalakon is. "Tanulj":)!

Üdv neked 35 hetes pocis

2010. szept. 6. 16:33
 14/14 A kérdező kommentje:

Tudnál nekem jó tanácsokat adni?Nagy tapasztalatod van mint pcos mint kismama is.

Igen én is aggódom a kilökődés miatt, mit lehet az ellen tenni? Olvastam a palásfű teáról stb.

Az a baj aggódós vagyok, mert nem lesz hova visszamenni dolgozni szülés után, és a kisgyerekeseket nem szeretik a munkáltatók ugye:-(

2010. szept. 6. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!