Kinek mi volt a legelső gyanús jel amit tapasztalt pozitív teszt előtt?
Figyelt kérdés
Tudom sokszor beképzeli az ember nem is a hányásra stb.-re gondolok, hanem olyan változásra, ami szembe tűnő volt.
Pl soha nem ivott sok vizet, aztán hirtelen rengeteg vizet ivott
Kiváncsi vagyok, köszönöm. 😊
2021. nov. 24. 12:56
1/24 anonim válasza:
Nekem teltebb lett a mellem az elsőnél, sajnos elveteltem, most másodszorra viszont érdekes hogy meglehetősen későn kezdtek nőni 😂
2/24 anonim válasza:
A legelső az a mellfájdalom volt. De nagyon durva, nem bírtam hasrafordulni. (KB 5-6 nappal a nem várt előtt)
3/24 anonim válasza:
Nekem az, hogy nem ittam többet a szokásosnál, mégis sokkal többször kellett mennem pisilni :D
4/24 anonim válasza:
Egy héttel az aktus után kb két mérettel nagyobbak lettek a melleim és forzasztóan érzékenyek, mindentöl fájtak.
5/24 anonim válasza:
Semmi, ugyanolyan volt a pms-em, mint máskor. Csak épp a vérzés maradt el.
6/24 anonim válasza:
1 nappal a menstruáció vélt időpontja előtt furán húzódni kezdett a hasam. Aznap délután már pozitív volt a teszt.
7/24 anonim válasza:
Femes izt éreztem a számban amit soha előtte nem. Es azóta sem
8/24 anonim válasza:
Nem volt napokkal előtte már kis barnázás, mint amúgy mindig. Második gyereknél semmi jele nem volt, mert akkor már amúgy sem barnáztam mensi előtt
9/24 anonim válasza:
A férjem csúnyán elvágta az ujját,én kötöztem be neki,előtte betadine-nal lekententem a sérülést,és baromi büdösnek éreztem a betadine-t.Meg is kérdeztem tőle,hogy nem járt ez le?Tulajdonképpen aznap kellett volna megjönnie,így nem voltunk előbb,de mivel gyanús lett,elmentem tesztért,ami már aznap délután pozitív lett.
10/24 anonim válasza:
Kb mindig volt 1-2 nap folyamatos barnázás közvetlen menstruáció előtt, de legutóbb csak 1 csepp volt 4 nappal előtte, és utána semmi. Ja és sokkal, de sokkal jobban puffadtam,mint egy szokásos PMS-nél, alig bírtam ülni, olyan extrém módon kellemetlen volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!