Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meddig várjak vetélés után?

Meddig várjak vetélés után?

Figyelt kérdés
A héten ment el, 3-4 hetes voltam. Amint késznek érzem a magam a szexre folytatódhat a baba-project vagy érdemes várni valamennyit? Ti hogy csináltátok? Műtéti befejezésre hál' istennek nem volt szükség. Szó, ami szó: akkor, ott eszembe se jutott, hogy rákérdezzek erre a dokinál.
2008. dec. 13. 12:36
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia

Mi az első kontrollt kivártuk hogy azt mondja a doki minden rendbe álltalába olyan 3 hónapot szoktak mondani (ennyire fiatal terhességnél szerintem annyit nem kell várni)mensi után vissza mész a dokihoz ha mindent rendbe talál szerintem mehet a próbálkozás.Nekünk mire össze jött a manó pont letelt a 3 hónap :)

2008. dec. 13. 13:27
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem missed ab-om volt 2,5 hete, tegnap voltam kontrollon és azt mondta a doki, hogy tökéletesen egészséges vagyok, teljesen rendbe jött "mindenem". Pont pé-m is van, úgyhogy várjuk meg a köv. mensit és próbálkozhatunk újra.

Nem tudom, hogy műtét nélkül mit szoktak javasolni. Amúgy nekem azt mondta korábban, hogy 3 hónap, de tegnap látta, hogy nem is kell várni:) De sztem ez egyéntől is függ. Kontrollra nem kell menned?

2008. dec. 13. 14:14
 3/7 A kérdező kommentje:
Szia! Azt mondta a dokim, hogy nagyon szépen kiürült minden.:( Szóval nem kell visszamennem, csak abban az esetben, ha görcsölnék vagy belázasodnék. Gondolom azért, mert nagyon pici volt még.
2008. dec. 13. 15:12
 4/7 A kérdező kommentje:
Ja és sok sikert!:)
2008. dec. 13. 15:13
 5/7 anonim ***** válasza:
Akkor szerintem mensi után akciózhattok ti is! :) Remélem, hogy a következő terhességnél rendben lesz minden nálunk és nálatok egyaránt:) Szurkolok neked/nektek is! Ja, a 2. válaszoló voltam :)
2008. dec. 13. 15:29
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, aranyos vagy!:) Hát remélem rendben lesz minden. Nálunk is, nálatok is!! Puszi!:)
2008. dec. 13. 16:28
 7/7 anonim ***** válasza:
szia.én januárban vetéltem el az ikreimmel,március 27*-én megfogant a pocaklakom akit jövöhétre várok...sok sikert nektek.vágjatok bele nyugodtan
2008. dec. 14. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!