Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ferencz József gyógyvíz...

Ferencz József gyógyvíz fogyasztható terhesség alatt?

Figyelt kérdés
Már mindent próbáltam székrekedésre, csak ez használ. Árthatok vele a babának?
2010. szept. 5. 06:47
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem árthatsz, én itthon oldom meg glauber sós oldatot készítek, ami ugyanaz.

Mondjuk a Mira vizet ajánlják inkább kismamáknak, ugyanaz mint a Ferenc József, csak kicsit hígabb.

33 hetes km

2010. szept. 5. 08:20
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem.De én azért elmennék egy patikába, és megkérdeznék egy gyógyszerészt, biztos, ami biztos.Gondolom, hogy nem, mert ez csak gyógyvíz, és nincs hatással a babára.De 100%-os választ csak egy szakértőtől fogsz kapni.
2010. szept. 5. 08:22
 3/7 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Nekem ezeket a Patikus mondta és ő ajánlotta a Glauber sót is ( kb egy deci langyos vízbe egy kiskanál port feloldani és zutty le), mert ez így gazdaságosabb, mint venni mindig a kisüveges vizeket.
2010. szept. 5. 08:59
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Megnyugtattatok, mindent próbáltam, de semmi nem vélt be, Levolac, Tamarinlax...
2010. szept. 5. 09:29
 5/7 A kérdező kommentje:

Még egy kérdés hozzá, ha erre jártok! Aki alkalmazza a keserűsós vizet kismamaként milyen gyakran teszi. Én már egy WC-mentes nap után rosszul érzem magam.

23 hetes kismama vagyok, sajnos előtte is problémás voltam ezen a téren, de most méginkább, pedig szervi bajom nincs, egyszerűen lassú az anyagcserém, renyhe a bélműködésem, és hiába eszek össze bármit bármivel semmit nem jelent!

Köszönöm!

2010. szept. 5. 10:52
 6/7 anonim ***** válasza:

Én a szőlőt és a mustot tudnám neked ajánlani. De a Ferencz József gyógyvíz is fogyasztható, semmi olyat nem tartalmaz ami ártana.

Szép babavárást kívánok neked!

27h kismama

2010. szept. 5. 17:20
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Must, hmmmm, de finom is lenne! Szőlő van, eszem is, hatástalan, csak a kilóim számát gyarapítja :DDD!
2010. szept. 5. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!