Mennyi Magnerotot szedtek naponta?
Figyelt kérdés
15 hetes vagyok és elkezdett fájogatni a hasam. Általában nem is fáj, hanem inkább húzódik, viszont háromszor volt már olyan eddig, hogy éjjel pár percig tartó erős görcsökre ébredtem, ami kisugárzott a derekamba is. Ezek nem egymás utáni napokon történtek, hanem 2-3 hetente. Remélem a magnézium segít.2021. nov. 22. 07:51
1/6 anonim válasza:
Napi 2 db-ot szedtem egy ideig. :)
2/6 anonim válasza:
Ebben a korban én is napi 2t szedtem, a második trimeszterben váltottam 3x2re, mert sokat keményedett a pocakom.
Arra figyelj, hogy "jó" magnézium legyen, amiben magnézium-laktát-dihidrát (pl magneb6) vagy magnézium-citrát van (jutavites mondjuk) azok általában kevésbé jól hasznosulnak, vagy sokkal többet kell beszedni, hogy hatékony legyen.
Amiben magnézium-orotát-dihidrát van, mint a magnerot, na az a jó, az használ is valamit.
3/6 anonim válasza:
Nekem pont, hogy a sok magnéziumtól keményedett a hasam.. amint lentebb vittem az adagot, már nem keményedett.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! 2. válaszolónak külön köszönöm, hogy leírta, melyik fajtára figyeljek!
2021. nov. 22. 10:24
5/6 anonim válasza:
Napi 1-2 magnéziumot szedj,tul sok beviteltől is keményedhet pocid
6/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy ettől van-e rögtön, de reggeli előtt bevettem egy Magnerotot és azóta nincs ez a fura mindjárt megjön érzéshez hasonló dolog a hasamban.
2021. nov. 22. 13:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!