Baj van? Ma együtt voltunk a párommal. Nem durván. Mégis utánna azt vettem észre hogy véreztem. Nem sokat csak pár cseppet.
Figyelt kérdés
Nem barna volt, hanem igazi piros vér. Pár percig fájt is utánna a hasam. Aggodom, baj lehet? Nem ment el ettől a baba ugye? 7 hetes kismama2008. dec. 13. 11:23
1/7 anonim válasza:
Én most vagyok 11 hetes terhes. Nekem a hatodik-hetedik héten minden nap volt barnás vérzésem, viszont 2 alkalommal nagyon megijedtünk, mert az éjszaka közepén egyik pillanatról a másikra vérezni kezdtem (piros vérzés), nem tartott sokáig, talán fél órát, de elég rendesen, sőt a menstruációnál néha előforduló alvadt vér féle darabkák is jöttek. Rohantunk orvoshoz, de a baba rendben volt. Mindkét alkalommal. Adott rá valami gyógyszert, a barnás vérzés még megvolt egy ideig, aztán egy jó egy hét után az is elmúlt.
2/7 anonim válasza:
Mindenképp menj orvoshoz, ha piros volt a vér és fájt is!! Nekem szerda reggel görcsölt a hasam, de csak ey pici barna maszatolás volt. Aztán pénteken jött a piros vér is. Bementem a kórházba, de akkor már nem volt bennem semmi...
3/7 anonim válasza:
Doki!!! Mert én is úgy jártam mint az előttem válaszoló! Remélem minden rendben lesz!
4/7 anonim válasza:
Szia! Nyugodj meg,semmi baj nem lesz. Én a nagyfiammal pont így jártam. Rohantunk a kórházba, bennt is fogtak, utána derült ki, hogy méhszájsebem volt. 2 hétig bennt kellett lennem a kórházban, meg utána is szigorúan feküdni. Meg voltunk ijedve, holott teljesen felesleges volt. Lehetséges, hogy te is így jártál. Ne aggódj!
5/7 anonim válasza:
Nyugodj meg, és keresd fel az orvosod. Én a 7-8-9 héten egy-egy alkalommal véreztem hasonlóan szeretkezés után. Most 34 hetes vagyok.
6/7 A kérdező kommentje:
de ez sex után volt. rögtön. és talán 2 csepp ha lehetett. Meg nem is olyan nagyon fájt, inkább csak éreztem
2008. dec. 13. 13:38
7/7 anonim válasza:
menj orvoshoz, mert terhesség alatt a vérzés nem normális, biztos bajt jelez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!