Terhes vagyok-e?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Öt napja késik a menstruációm! Teszteltem három Gabriellel mind három pozitív egy nagyon halvány! Teszteltem predictor earlyvel is az viszont csak akkor látszódik pozitívnak ha rá vakuzok! A clearblue digitális negatívat mutat! Szerintetek akkor ebben az esetben hazudik a gabriel vagy nem?2021. nov. 19. 12:37
1/10 anonim válasza:
Szia! Időn túl lett pozitív?
Tudsz képet csatolni róluk?
2/10 anonim válasza:
ritkán,de előfordul,hogy negativ és terhes vagy.nőgyogyász,háziorvos. tesztekről képet, linkelhetnél
3/10 anonim válasza:
Szerintem várj pár napot és tesztelj újra. Ha továbbra is negatív, akkor vagy elmész orvoshoz vagy megvárod a következő menzeszt. (Úgy hallottam hogy problémás menzesznél két ciklust kell megvárni)
A második babánál én is vagy 5* teszteltem, az eddig ClearBlue volt (nem digitális) és talán egy teszt lett halvány +, de az is vaku fényében. Ott feladtam, vártam a következő menzeszt, ami szintén nem jött meg és akkor + lett egyből.
4/10 A kérdező kommentje:
Időn belül lett pozitív a gabriel. Képet pedig nem tudom hogy kell csatolni.
2021. nov. 19. 13:32
5/10 anonim válasza:
A digitális tesztek 50es erosseguek, persze hogy nem pozitív még, korai🙃
7/10 anonim válasza:
Kedves 5-ös.
A digitális tesztek már 25-ös erősségűek :)
8/10 anonim válasza:
7es igen? Akkor lemaradtam bocsi 😁
9/10 anonim válasza:
Legalábbis a clearblue biztosan 😁
10/10 anonim válasza:
Igazabol 1x használtam digitálist, elveteltem sajnos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!