El lehet csak úgy menni a 12 heti vizsgálat előtt egy hasi ultrahangra két db képeket kérni a piciről?
Figyelt kérdés
Karácsonykor fogjuk bejelenteni a hírt és érdekel lehet e ilyet kérni magánorvosnál valaki csinált e már ilyet? Pont karácsony után mennénk vissza 12 hetire :(2021. nov. 16. 12:08
11/15 anonim válasza:
Magán orvosnál lehet. Bár ez is orvostól függ. Én például ahol 12 hetesen voltam, nem kaptam képet, azt mondta a doki, hogy fényképezzem le a telefonommal a monitort. Persze megtettem, de azért az mégsem olyan minőségű. Szerintem először érdeklődj utána.
12/15 anonim válasza:
Csak úgy nem igazán ultrahangoznak, el lehet menni babamozira de ilyenkor még felesleges, a fotón sem igazán látni semmit, nekem is van 11 hetes uh képem (nekem mondjuk mennem kellett orvosi okok miatt), hát szegény kicsi fiam úgy néz ki mint e.t. :)
13/15 anonim válasza:
6 hetesen nem hogy picurka, hanem konkrétan mire hazaértem, nem is tudtam, mit mutatott a képen :-D
A 9 hetesen már baba formája volt :-D
14/15 anonim válasza:
Én 7 hetesen voltam dokinál. Ő ajánlotta fel, hogy nem k{telező, de ha engem megnyugtat pillantsunk rá mégegyszer a 12. heti genetikai uh előtt, lefelezve az időt kb. Nyilván neki jó, mert viszem a pénzem, nekem jó, mert megnyugszom.
Szerintem csak a kép miatt nincs értelme. Jól kivehető már a feje, teste, picit baba formább, de tényleg nem annyira látványos ez másnak. :)
Még anyukámnak is el kellett magyaráznom mi micsodája a babánknak. :)
15/15 anonim válasza:
Szerintem mindenki fel fogja ismerni, hogy egy terhesség látható a képen, annál tovább meg ezek a képek csak a szülőknek érdekesek. Minden gyerek ugyanúgy néz ki 10-12 hetesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!