Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Esetleg volt e már valakivel...

Valaki6771 kérdése:

Esetleg volt e már valakivel hasonló…?

Figyelt kérdés

Nem védekezünk a vőlegényemmel 9 hónapja.

2 héttel a nemvárt előtt barnázásom volt épp egy kis csepp aztán 2 hét múlva megjött de nem úgy ahogy szokott. 2 napig csak véreset pisiltam de a betéten semmi sem volt csak 3. nap.

Mostmár több mint egy hete el múlt de egész nap aludni tudnék nagyon szúrkál a hasam alja illetve menstruacios görcshöz hasonló görcseim vannak.

Esetleg lehet ez terhesség volt ilyen valakivel vagy forduljak inkább orvoshoz?

Köszönöm a válaszokat.

2021. nov. 14. 19:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ugyanilyen volt és nem voltam terhes, tuti nem vagy te sem.
2021. nov. 14. 19:29
 12/13 anonim ***** válasza:
88%

Valakinek volt hasonló és terhes volt, valaki meg nem… mikor tanuljuk meg, főleg, ha arra van eszünk, hogy eldöntjük, babát szeretnénk, aki ránk lesz utalva, ergo nem árt egy kis önállóság és életképesség, hogy minden szervezet,minden terhesség más!

Na meg azt, hogy kb 400 Ft egy terhességi teszt a drogériában, ha gyanakszom, hogy terhes lehetek, lepisilek egy ilyet, 2 csík=pozitív, 1 csík=negatív…

2021. nov. 14. 20:00
 13/13 anonim ***** válasza:
87%
Ha véreset pisilsz, akkor húgyhólyag fertőzésed van, a menstruációs vér egy másik lyukból jön. Abból, amelyikből a baba is, az pedig azon a lyukon jön ki, amelyiken keresztül "belerakták". Remélem így már világosabb neked is a helyzet
2021. nov. 14. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!