Valaki6771 kérdése:
Esetleg volt e már valakivel hasonló…?
Figyelt kérdés
Nem védekezünk a vőlegényemmel 9 hónapja.
2 héttel a nemvárt előtt barnázásom volt épp egy kis csepp aztán 2 hét múlva megjött de nem úgy ahogy szokott. 2 napig csak véreset pisiltam de a betéten semmi sem volt csak 3. nap.
Mostmár több mint egy hete el múlt de egész nap aludni tudnék nagyon szúrkál a hasam alja illetve menstruacios görcshöz hasonló görcseim vannak.
Esetleg lehet ez terhesség volt ilyen valakivel vagy forduljak inkább orvoshoz?
Köszönöm a válaszokat.
2021. nov. 14. 19:01
1/13 anonim válasza:
első körben végeznék egy gyorstesztet
2/13 anonim válasza:
Akár terhes is lehetsz! Egy tesztet megérné csinálni.
3/13 anonim válasza:
Azért azt még mindig nem sikerült megfejtenem, hogy ha a 21. században egy felnőtt nő arra gyanakszik, hogy terhes, hogyhogy nem képes magától felérni ésszel azt, hogy megvegyen egy pár száz forintos tesztet és megcsinálja?!
4/13 anonim válasza:
igen lehetsz terhes, de érdemes egy tesztet csinálni. ha pozitiv, orvoshoz menni
5/13 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó hogy nem érem fel ésszel! Arra vagyok kiváncsi hogy egyáltalán előfordulhat e ilyen
2021. nov. 14. 19:17
6/13 anonim válasza:
"Nem arról van szó hogy nem érem fel ésszel!"
Ok. Akkor írd már meg kérlek most azt is, hogy milyen eredményt adott a teszt?
7/13 anonim válasza:
A véres pisilésnek köze nincs a menstruációhoz.
8/13 anonim válasza:
Áh... soha! Ilyen soha nem fordult elő a jegyzett történelem során!... jah nem az a szűz nemzés, bocs keverem a kettőt néha.
9/13 A kérdező kommentje:
Tudtommal ez az oldal azért van hogy bárki bármilyen kérdést fel tehessen és értelmes választ kapjon a kérdező!
,,gyakori kérdések”…
2021. nov. 14. 19:26
10/13 anonim válasza:
Nekem ugyanilyen volt, és terhes voltam, tuti az vagy te is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!