Azt, hogy hány hetes terhes vagyok a baba méretei alapján határozzák meg. Mennyit tévedhet az ultrahang általában?
Figyelt kérdés
2007. dec. 28. 12:55
1/3 anonim válasza:
Szia! Szerintem manapság nem nagyon tévedhet az uh. Persze mindent lemérnek és egy nagy átlaghoz viszonyítják, így eleve csak kb.ra mondják, de szerintem elég pontosak.
2/3 anonim válasza:
Nekem 10.3mm mért a magzatra a doki és ez azt mondta 6 hetes terhesség.Szív hang is volt azt mondta.Én nem láttam.De ő tudja.A lényeg....akár hol nézem nem egyezik a 10.3mm a 6 héttel.Ez zavar is de nagyon.Akkor most mikori vagyok?Tévedhet?!
3/3 anonim válasza:
nálam 1 hetet tévedett,de max 2 hetet tévedhet,többet nem nagyon.kis %ba téved az uh
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!